Hva er den rustikke måten å dekorere?

Hva er den rustikke måten å dekorere? 

Møbler

Tre møbler er et stempelmerke av rustikk d u0026 eacute; cor. Vær kreativ når du integrerer trebiter i temaet ditt. Lange plankbord med sidebenker gir et rustikt utseende i spisestuen, mens pilestoler forbedrer jordens kvalitet på d u0026 eacute; cor. Store gyngestoler kompletterer også dette utseendet.

Stoffer

Stoffer for dette temaet strekker seg fra de tøffe teksturer av ull og burlap, til enkel og vanlig bomull. Populære design du finner på stoffer inkluderer dyreprinter, mønstre og skog og skogscener. Plaider ser også bra ut med disse typer stoffer. Draperier, gobeliner og kaster legger til små stengestil i hjemmet ditt, ifølge House Beautiful.

Gulv

Tregulv er ideelle for det rustikke utseendet. Animal tepper fullfører mange rom med dette temaet, og shag tepper er også populære. Hvis budsjettet ditt ikke tillater deg å kjøpe et nytt teppe, kan du finne fire matchende badebukser og piskesøm sammen for et raskt og enkelt gulvbelegg.

Farger

Brickrød, lyseblå, salvegrønn og off- Hvite farger er populære farger å bruke med rustikke temaer. Bruntoner - legger vekt på jordens nyanser - er spesielt gledelig når de bringer elementer av rustikk dekorasjon sammen. Bland og match med mørkere og lettere nyanser av de samme fargene.

Accenter

Ideer for rustikke accenter i hjemmet ditt inkluderer dyner, tørkede blomsterarrangementer, metallbeholdere og bokser for blader. Lamper laget av tre eller rustikke elementer som jern er også gode måter å få tilgang til ditt hjem, foreslår House Beautiful. Camouflage din moderne TV i en knotty-furu armoire. Andre dekorative aksenter som vil forbedre den rustikke atmosfæren er en bolle med pinjekegler og ekorn, en tretakkaffe eller endebord og stokkstoler. Det rustikke utvalget inviterer komfort og fritid med sin avslappede stil og varme farger. Den blander moderne med gammeldags for å skape et humør helt. Rustikk d u0026 eacute; cor er innbydende og varm med nydelige treverk og jordiske farger. Dette temaet gir litt natur i hjemmet for alle å nyte. Uten å være altfor ekstravagant eller billig, er det rustikke utseendet en mange mennesker finner dresser i stilen deres.

Andre artikkelen

Slik bytter du et Mini Tubing Cutter Wheel
Hvordan å refinfinere en badekar med epoxy
Hvilke typer kryssfiner kan brukes utendørs?
Slik beskytter du et nytt konstruert tregulv
Hvordan installerer jeg et rullende gardinspor?
Disney Wall Decor for rom
Hvordan Ceiling-Monter en dusjstang
Innredning for baderom
Hvordan identifisere Rock Wool Insulation
Slik rengjør Epoxy Grout Off Tile
Slik kobler du til ny innfelt belysning med en veggbryter
Hvordan å renovere et soverom
Hvordan bygge en portlås
Hvordan Wallpaper å dekke sprekker
Hvordan håndtere Bad Entreprenører
Hvordan finne DIY Solar Power u0026 amp; Vindkraftressurser
Slik installerer du en hjemme dørlås
Hvordan velge betongankre
Slik planlegger du en Ranch Remodel
Dekorative ideer for svarte møbler