Home Lighting Regulations

Home Lighting Regulations  Belysning står for 5 til 10 prosent av gjennomsnittlige husholdningens energiregninger; Bytte lyspærer til energieffektiv belysning kan redusere energikostnadene dine betydelig. LED-lysdioder (lysdiode) er den mest energieffektive belysningstypen med lengste levetid. CFL (kompaktlysrør) er energieffektive (halv så effektive som LED) og billigere, men de inneholder kvikksølv, en giftig kjemikalie. Energipolitikkloven fra 2005 (EPAct) vedtok forskrifter for boligbelysningsprodukter.

Takvifter for takvifter

I henhold til EPAct må takvifter og takvifter, som er laget etter 1. januar 2007, skille deres

Kompaktlysrør

En EPAct-regulering angir at mediumbaserte kompaktlysrør, som inkluderer blanke lamper og belagte lamper som er laget 1. januar 2006 eller senere, må overholde krav som ble etablert ved 2001 krav til kompaktlysstråler opprettet av EPA. Dette inkluderer følgende standarder for minimal innledende effekt, hurtig syklusstest og lampelevetid.

Energy Star Programkrav

På grunn av avsnitt 131 i EPAct, Energy Star, som drives av EPA og USAs avdeling av energi, er bemyndiget til å fungere som et program for føderalt å fremme energieffektivitetsprodukter og bygninger gjennom merking som kan markere mengden energi som er lagret. Energy Star Advanced Lighting Package inneholder bestemmelser som produkter må overholde for å bli inkludert i programmet. Eksempler på typer produkter inkluderer boligbelysningsarmaturer og middels skruebaserte kompaktlysrør.

Andre artikkelen

Støpejern Badekar Installasjon
Corian Vs. Silestone
Det beste laminatet ser etter kjøkkenbord
Definisjon av Stillas
Slik Vanntett En Keramisk Dusj
Problemer med GFCI og kjøkkenutstyr
Remodeling Kitchen Layout Ideas
Dekorative forslag til kaster
Hvordan Stucco en Cinder Block Wall
Slik dekorerer du et oppholdsrom i grønngrønn
Gjør det selv House Framing
Toddler Room Decor Tips
Geotermiske varmeproblemer
Fordeler med porselen gulvfliser
Tips for Gipsvegg Mud
Varianter av Vinyl Innendørs Planter
Bygg en skorstein for en vedovn
Hvordan å refinfinere et kjøkken
Slik endrer du fargene på Grout Tile Floors
Hvordan legge til et vaskerom til et eldre hus