Hemp Window Treatment

Hemp Window Treatment 

Historie

Hamp kommer fra planten cannabis sativa, som er en av de mest fruktbare og nyttige plantene som finnes på planeten jorden. Det har vært brukt i mat, medisin og stoff i minst så lenge vi har registrert historie. Hemp tekstilindustrien begynte i Europa og Asia med fødsel av sivilisasjon og jordbruk rundt 8000 B.C. Tekstilrester laget av hamp har blitt funnet i Kina som dateres til 4000 B.C. Ifølge USA Hemp Museum var noen av de fineste blonder i tidlig Amerika laget av hamp, blant annet blonder vindu behandlinger funnet i elegante husholdninger.

Betydning

Hamp er ansett som verdens mest holdbare og miljøvennlige alle tekstiler. Den brukes fortsatt til å lage tau for bruk på skip i dag på grunn av sin overlegne styrke. Selv om USAs regjering utelukket dyrking av hamp i 1937, ble det første amerikanske flagget og USAs grunnlov begge laget av hamp. Hamp ble brukt til lerret seil og tau som utrustet Mayflower, som bar europeiske bosettere til Amerika i 1492. George Washington og Thomas Jefferson begge vokste hamp, og Levi Strauss laget det første par jeans fra hamp.

Typer

Hemp vindu behandlinger finnes i mange stilarter, fra panel draperier til romersk nyanser. Earthshade har hamp vindu liners - med en gjennomsnittlig R-verdi på 4,5 - som faktisk isolerer vinduet ditt og bidra til å øke energieffektiviteten. Vevde nyanser er et bærekraftig og mer holdbart alternativ til persienner som gir et moderne, jordisk utseende til hjemmet ditt.

Egenskaper

Hamp stoff er naturlig støvbestandig og vil ikke falme fra UV-lys eksponering, noe som gjør det er perfekt for vindubehandlinger. Hemp stoff beholder farge bedre enn andre fibre på grunn av sin porøse natur, noe som også gjør det vannabsorberende. På grunn av hampens styrke vil hamp-vindubehandlinger holde sin form lenger enn andre stoffer som motstår strekking og forvrenging. Hamp kan blandes med forskjellige naturlige stoffer som bomull, silke og jakts hår, noe som resulterer i forskjellige teksturer og overflater.

Misforståelser

Hamp kan betraktes av noen for å være unrefined, new age eller hippie, men det er faktisk den eldste og mest allsidige tekstil. Du kan ikke bli 'høy' på hamp, fordi THC-innholdet, som er kjemikaliet som produserer en endret sinnstilstand, er ekstremt lav i tekstilkvalitet hamp. Kjøpe hampeprodukter bidrar ikke til narkotikabruk, og det er ikke ulovlig. Hamp ble ikke utestengt på grunn av bruken som et skadelig stoff, men for å beskytte fortjenesten til selskaper som produserer nylig patenterte tekstiler, som ikke kunne konkurrere med hamps kvalitet og popularitet. Til tross for smørkampanjen som ble startet av konkurrerende selskaper Hemp er i det siste blitt ansett som et levedyktig, smart alternativ til syntetiske stoffer. Selv om hamp stoff virker som et ganske nytt konsept, har hamp blitt mye brukt i tekstiler i tusenvis av år. Ved å bruke det mest slitesterke, miljøvennlige stoffet vi har i dag, er det et bærekraftig, jordbevisst valg som også kan gi hjemmet ditt bedre isolasjon, høyere kvalitet og jordisk skjønnhet.

Andre artikkelen

Slik installerer du # 30 Roofing Paper
Caulking Ceramic Wall Tile Tips og triks Installasjon
Slik bruker du selvklebende drywallbånd
Slik installerer du Grout på Tile Floor
Postboksmontering
Slik bruker du Pex Go-Nogo Gauge
DIY Laminat benkeplater
Slik legger du ettergivende gulv
Tapetfjerning Verktøy
Tidlig Vintage Spice Skap
Slik beregner du kubiske føtter for en mikser
Hvordan lage steinfinérformer
Instruksjoner for installasjon av Clay Roof Tiles
Slik bruker du Lim inn på Prepasted Wallpaper
Hvordan bygger jeg en damløs foss med en Aquabasin Innendørs?
Ideer for å male farger på badskap
Hvordan ramme en åpning for en overliggende garasjeport
Hvordan å fullføre en betong overflate
DIY Home Insulation Installasjon
Legge Vinyl Gulv Tips