Hageinnredning for barnas rom

Hageinnredning for barnas rom 

Murer

Jessica Ackerman på Creative Homemaking nettstedet antyder at du starter hagen din ved å male veggene en myk nyanse av grønt. Du kan fremheve dette ved å male en mørkere grønn eller en jordbrun halvveis oppover veggen, og legger til enten blader og planter eller 'tiller u0026 rdquo; merker i kontrasterende nyanser av maling. Lag en hage veggmaleri som omkranser rommet med blomster, trær, fugler og insekter; maler det selv eller ansett en lokal kunstner for å lage scenen.

Tak

Lakk taket en luftig, himmelblå, anbefaler Kathy Wilson fra The Budget Decorator nettsted. Velg en myk pastellskygge og, hvis du vil, legg til litt puffy skyer med hvit maling og en svamp. Hvis du føler deg ambisiøs, legg en stor, smilende, gul sol i ett øvre hjørne med sine oransje stråler som sprer seg over taket. Legg til en fugl eller to for å fullføre utseendet, enten male dem på eller henge småbarnede fugler fra fisketråd.

Gulv

Hvis gulvet er teppebelagt, velg en rik jordbrun eller en mørk gressgrønn. Hvis det ikke er, vurder å male det, bruk tunge marine maling og stencil på et hage-tema mønster på gulvet. Du kan male et sjakkbrett med tulipaner og tusenfryd, en grøntmørkegrense eller en all-over labyrint som er formet av snarled hageslanger. Dekke skapelsen med Verithane for å beskytte overflaten og holde fargene lyse.

Møbler

Fest en lengde på hakk eller en vintage kjede-koblingsport til veggen for å fungere som barnets hovedplate . Et hagerom bør ha hagemøbler, så ta med en kurvstol og et bord og sett opp noen bambushyller, maler dem for å matche, eller la det være naturlig. Heng en lengde av hagen trellis til veggen og heng S-kroker fra lath for å holde hatter, skjerf og leker. Bruk en hageoppbevaringsbenk som en vindusplass og hold bøker i hyllen.

Tilbehør

Fest silkeblomster eller små insekter og sommerfugler til veggmuren for en morsom 3-D-effekt. Garlands av silke blomster fungerer også godt pakket rundt hodegjerden og langs kantene på hyllene. Heng en vindusboks fra vindusvinduet inne i vinduet og hold sesongplanter der for noen 'ekte' rhquo; hagearbeid. Stretch strenger av små hvite lysene hjørne til hjørne over toppen av veggene, og legg klæbende lys i mørke stjerner til taket, og ditt barn vil glide av å sove under sin egen nattehimmel. Nesten alle barn elsker å tilbringe tid i en hage; Det er så mange ting for dem å se, lukte og gjøre. Du kan bringe det beste utendørs innvendig ved å spruce opp barnets rom med en solrik hage d u0026 eacute; cor. Ved å legge til lyse farger, luftige møbler og andre lekende elementer, kan din lille naturelsker sove og leke i et rom designet å etterligne stedet hun elsker best i verden - hennes hage.

Andre artikkelen

Hvordan driller jeg en vannbrønn?
Grunnleggende ideer
Unike dekorative ideer til et oppholdsrom
Slik installerer du Tile Front Steps
Slik installerer du badet fliser
Instruksjoner for hvordan å gjenopprette et kjøkkenstols sete
Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
Hvordan sette en digital klokkealarm
Hvordan bygge counter topper
Slik legger du i betongfotfot
Slik bruker du en utvendig lysarmatur
Hvordan fungerer en Solar PV Panel?
Hvordan bygge en trapp
Ideer til en bakgårdsdekk
Hvilken alder er en god alder for køyesenger?
Hvordan bygge en seng skuff
DIY: Kjeller Gulv
Slik bruker du paraffinolje på Cedar
Linoleum Styles
Slik installerer du gulvslanger