Fransk Nursery Ideas

Fransk Nursery Ideas  En av oppgavene som forventer foreldre vanligvis gjør før barnet kommer, er å dekorere et barnehage. Mens noen mennesker bare kjøper de nødvendige forsyninger, som en barneseng og skiftende stasjon, forvandler andre et rom til et tema, dekorert fristed for sin nye ankomst. For foreldre som er frankofiler, eller personer som er interessert i fransk kultur, oppretter et barnehage med fransk tema en måte å ta et rom fra, til 'magnifique'.

Fransk flagg tema < / h2> Om du har en baby gutt eller jente, kan du stole på fargene på det franske flagget (som er det samme som det amerikanske flagget) som tema for barnehagen. Det franske flaggets dristige design har bare tre kolonner: en blå stripe, en hvit stripe og en rød stripe. I barnehagen kan du bruke det franske flagget som en inspirasjon på mange måter. Hvis du har en hel vegg uavbrutt av et vindu eller en dør, kan du dele det jevnt i tre kolonner med et lasernivå og maskebånd, og deretter male de tre delene i franske farger. Du finner også fransk flaggfarget baby tilbehør, for eksempel blå krybber, hvite skiftbord og røde mobiler. Flagg temaer kan også bli raskt opprettet ved å kjøpe elementer i trios, for eksempel sett med bamser, puter eller flasker i blått, hvitt og rødt.

Den lille prinsen

En av de mest populære franske barns historier , u0026 ldquo; The Little Prince, u0026 rdquo; skrevet og tegnet av Antoine de Saint-Exupery, har gjort det til USA med flere oversettelser og trykkerier av den originale historien. Historien om en liten gutt langt fra sin hjemmeplanet, med bare en rose og rev for en venn, fungerer som et utmerket tema for en fransk barnehage. Mye av u0026 ldquo; The Little Prince u0026 rdquo; har illustrasjoner av planeter og stjerner, som kan legges til en barnehagemur med glødmaling, glidende gjenstander og veggmalerier. Noen av leksjonene fra 'The Little Prince,' og 'rdquo; slik som når prinsen trekker en lue som voksne feiler for en slange som hadde spist en elefant, kan det også trekkes på veggen til barnehagen. Et annet alternativ er å kjøpe pre-made design som tapet og klistremerker med bildene fra u0026 The Little Prince, u0026 rdquo; tilgjengelig fra nettbutikkene.

Eiffeltårnet vekstdiagram

Selv om du ikke kan skape en kopi av levestørrelse av Eiffeltårnet, kan du bruke det nasjonale symbolet til Frankrike i barnehagen din. som en veiledning for å markere barnets vekstfremgang. Eiffeltårnet, med en firefotig og spiss topp, kan males på barnehageveggen din eller legges som en stor plakat. På ditt barns fødselsdag, eller i noen få måneder, kan du nyte en u0026 trip; u0026 rdquo; til Frankrike for å måle barnets høydeendringer, markere dem med en glitterpenn eller høytrykkslys. Etter hvert som barnet ditt vokser, har du en oversikt over hans fremgang oppe på Eiffeltårnet.

Andre artikkelen

Kunstige ferskvann akvarium planter
Slik bruker du en Wire Welder
Hvordan kjøpe nøtter og bolter ved boksen
Hvordan Finne en High-Traffic Hardwood Floor
Hvordan kutte en teller for en kjøkkenvask
Hvilken størrelse Trowel Trenger jeg for Wall Tile?
Hvordan kjøpe en innramming negler
Måler du veggene før du installerer Crown Molding?
Fysiske egenskaper av porselenstein
Slik tilpasser du en lampeskjermdeksel
Hvordan bygge billige drivhuse
Slik påfører du gips på en trevegg, og deretter mal den
Riktig måte å installere tregulv på
Online hjelp for interiørdesign
Hvilke farger passer med gul
Hvordan forsegle grout i en keramisk flis baderom
Hvordan remodel din garasje i et soverom
Moose Home Decorating
Hvordan bygge en Solar Hot Water Panel
Kitchen Renovation Planning