Feng Shui Tips for å tiltrekke seg penger

Feng Shui Tips for å tiltrekke seg penger  Feng Shui er et kinesisk design- og innredningssystem som brukes til å forbedre sin chi (livet og alt rundt det). Feng Shui-design er ment å hjelpe ulike aspekter av livet ditt, inkludert helse, lykke og velstand. For å kunne bruke Feng Shui design som hjelper til med å tiltrekke seg penger, er det noen regler du må overholde.

Rikdom Space

'Roms plass' i et Feng Shui hjem er baksiden, venstre rom i hjemmet fra forsiden døren. I hvert enkelt rom er det bakre, venstre hjørne et vellomrom. For å gi rikdom og velstand til ditt hjem, må du sørge for at disse mellomrommene er bygget for å tiltrekke seg de riktige elementene og symbolene, som mynter og fontener.

Farger

Ifølge kinesisk Feng Shui-tro er røde, purples, greener og gull farger som tiltrekker rikdom og velstand. Puter, laken, dører, fontener, gardiner og andre dekorative gjenstander i rikdomsområdet i hjemmet ditt, bør inkludere disse fargene.

Rike symboler

Bruk av mynter eller noe som symboliserer rikdom for deg personlig i rikdomsområdet kan hjelpe deg gi deg lykke med velstand. Fyll opp en krukke med din løs forandring eller heng en symbolsk kinesisk flaksmynt fra et rødt bånd i området. En kinesisk 'flaksfrog' med en mynt i munnen (sitter ved siden av døren og under et bord) vil fungere, som et bilde av en drømbil du vil kjøpe, som symboliserer penger og rikdom.

De-Clutter

Mens du kanskje føler behov for å kaste de riktige fargene, symbolene og objektene inn i rikets plass i hjemmet, gjør du så sparsomt for å unngå rot. Klut symboliserer en tette som stopper pengestrømmen fra Hent rikdomsområdet fri for for mange knick-knacks. Hold tellerne relativt rene og rotete og ha minimal møbler.

Vann

Vann er et symbol på rikdom, da det strømmer inn i Ditt liv. Å ha en fontene i rikdomsområdet ditt vil hjelpe velstanden til å gjøre veien mot deg. Alt som representerer vann, som fiskestatuer eller levende fisk, vil bidra til å tiltrekke seg penger. Vannet kan imidlertid ikke være stille eller bevege seg for fort i rommet. Selv et bilde av en foss vil ikke fungere, fordi det viser vann som beveger seg i et raskt tempo, som symboliserer at pengene flyter forbi deg for fort for å få det. Et akvarium i rommet må pumpe eller gjøre noe for å få vannet til å bevege seg.

Baderom

Hvis badet ditt befinner seg i bakre venstre hjørne av huset ditt, eller hvis du vil innlemme et velstandsområde på badet ditt, må du holde lokket på toalettet lukket. Ved å gjøre dette, vil du stoppe pengene dine fra å gå ned på toalettet.

Fix Everything

Hvis noe i ditt velstandsområde er ødelagt, slitt eller knust, kan det representere din økonomi. og hold området rent slik at økonomien din blir sterk.

Andre artikkelen

Hva er et OSB-styre?
Ideer til å dekorere gamle vegger
Vintage Home Decorating
Design av tre peiser
Hvordan lage en grunn for et skur
Spray isolasjonstyper
Slik installerer du Tumbled Stone Tiles
Hvordan tegne en vegg
Retningslinjer for et tre gjerde
Kan du legge Caulk på behandlet tømmer?
Hvordan å rengjøre satin ark
Slik installerer du beholdere i halvloggskjerm
Mest populære interiørdekorasjoner
Deler av toalettet
Hvordan spare penger på din elektriske regning på den enkle måten
Slik isolerer du en betongplate
Hvordan kutte fiberfiberplater under keramisk flis
Hvordan lage et gulv fra brune papirposer
Trenger du nye tregulv?
Hvordan bygge en treplattform