Family Room Closet Storage Ideas

Family Room Closet Storage Ideas  Gjennomsnittlig familie rom blir stedet i hjemmet hvor alle sammen samler seg. Mens familiesamfunnet alltid er en god ide, fungerer disse mellomrommene ofte som fangst-alt for familieløsning. Ofte mangler familierom et tradisjonelt skap, som krever at hjemmeeiere utvikler sin egen lagringsmetode i rommet. Nøkkelen til å utvikle oppbevaringen av familierom er å holde et åpent sinn og la deg være kreativ.

Garderobe

I henhold til nettstedet Better Homes and Gardens kan en garderobeskap fungere som et skap i et familierom som mangler lagringsplass. Ta en garderobe inn i hjørnet for å huse bøker, magasiner, familie spill, leke leker og til og med fjernbetjeninger. En annen fordel ved å legge til en tre garderobe til stuen er at de lett kan tilpasses for å reflektere rommet d u0026 eacute; cor. Vurder å stenciling et design på garderobedørene eller maler stykket en lys, funky farge. Bruk toppen av stykket til å vise familiefotografier eller knick-knacks.

Hyllevegg

En garderobe er ikke den eneste måten å utvikle et faux-skap på i stuen. Country Living nettstedet anbefaler å bygge ut en hel vegg med hyller. Eggkassehylle kan brukes til å lage en vegg full av små bokslignende hyller. Dette skaper et øyeblikkelig fokuspunkt i rommet og gir også en betydelig mengde lagring. Legg bøker, magasiner og spill inn i trehyllene. I tillegg kan hyllene brukes til å lagre ekstra tepper og puter. For ugudelige ting, bør du vurdere å legge til dører eller tekstilgardiner på deler av hyllene. Hold noen av hyllene fri for visningsartikler i rommet.

Bryst og vindusplasser

I rom hvor det ikke er mulig å bygge et tradisjonelt skap, tenk på horisontale lagringsalternativer. Horisontale oppbevaringsmuligheter, for eksempel en stor brystkasse, kan gi gode lagringsalternativer for roten som samles i familiens oppholdsrom, i henhold til hjemmesiden for organisering av ideer. Bygg et vindus sete med lagring under vinduene i et familierom. Bruk et stort bryst som et salongbord eller langs veggen. Pakke gjenstander som tar opp plass for å skape et virtuelt, horisontalt skap i stuen.

Andre artikkelen

Hvordan velge Stacked Rock for Siding
Slik bruker du en Antikk Cobbler Stand Toalettpapirholder
Slik bygger du en vedlagt 16 X 20 Pergola
Slik dekker du baderomsmørk
Spisestue vindu dekorere ideer
Typer Fiber Cement Siding
Ideer for hvordan å dekorere i en tropisk stil
Montering av en Faux Wood Beam
Hvordan velge en vaskehøyde for blomsterarrangementer
Hvordan installerer jeg en Fiber Floor?
Florida Grants for grønne initiativer
Slik bærer du en stor speil
Hvordan er tømmer gradert?
Slik installerer du knotter på kjøkkenskap
Hvordan Sand Oak Gulv
Granitt Floor Refinishing
Slik dekker gamle hvitevarer med rustfritt stål
DIY Bytte en garasje etasje
Hvordan å puss en kryssfiner gulv
Cottage Interior Design Ideas