Enkle tips for fjerning av bakgrunnsbilde

Enkle tips for fjerning av bakgrunnsbilde  Bakgrunn gir en rekke forskjellige farger, teksturer og mønstre som gir et rom en atmosfære som ikke kan oppnås med maling alene. Hvis det foreløpig er tapet i hjemmet ditt som du vil fjerne, vet du sannsynligvis allerede at du har en vanskelig oppgave foran deg. Fjernelse av tapet tar tid, men er mindre skremmende hvis du bruker de riktige metodene.

Bruk varmt vann

Hvis du bruker en tapetfjerner som må blandes med vann, bruk varmt vann. Varmt vann trenger tapetlimet enklere og øker hele prosessen.

Score bakgrunnen

Bruk en kniv for å lage små kutt over overflaten av tapetet før du bruker væske tapeter. Dette gjør at væskene kan suge inn i tapetlimet og gjør fjerningsprosessen mye lettere. Sørg for å skåre bakgrunnsbildet lett, da kutting for dyp kan skade veggene.

Beskytt gulvene dine

Før du begynner, må du dekke gulvene dine med en tarp, en gammel klut eller en plastpose. Under fjerningsprosessen er det nesten umulig å unngå å tørke tapetlim eller flytende remover på gulvet. Ved å beskytte gulvene på forhånd kan du fokusere på å fjerne tapetet uten å bekymre deg for å ødelegge gulvene dine.

Skyll veggene

Når tapetet er helt fjernet, tilbring et par minutter å vaske veggene med varmt vann og en svamp for å kvitte seg med eventuelle rester. En limfri vegg er en jevnere overflate som er mye lettere å bruke ny tapet eller maling på.

Bruk gummihansker

Bruk hansker til å beskytte hendene mot eventuelle sterke kjemikalier som brukes til å fjerne tapetet. Hvis du ikke klarer å jobbe i et godt ventilert rom, bør du vurdere å bruke ansiktsmaske.

La løsningen sitte

Uansett hvilken type løsning du bruker for å fjerne tapetet, sørg for å tillate det å sitte i minst 15 minutter for å tillate løsningen å bryte ned tapetlimet. Forsøk å fjerne tapetet uten å la løsningen sitte lenge nok gjør fjerningsprosessen mye vanskeligere.

Påfør med en malingsprayer

I stedet for å fylle en bøtte med fjerningsoppløsningen og legge den på veggene med en svamp, vurder å fylle en malingsprayer med løsningen og sprøyt veggene. Søknaden vil bli mye raskere og mer jevn. Hvis du bruker en malingsprayer, må du sørge for å dekke eventuelle møbler i rommet i tillegg til gulvene dine for å unngå skade.

Vær metodisk

Bruk tapetfjerneren metodisk for å sikre at du ikke savner noen steder. Dette gjør det også mulig å jobbe med å fjerne en del mens den neste er ferdig med tørking.

Andre artikkelen

Slik bytter du gasslogger til en peis
DIY Vindu Sette Wood
Hvordan bygge et hus med spillmøbler
Slik bytter du individuell keramisk flis
Instruksjoner for Lowe s Rebate Center
Hvordan lage en falsk frossen dam
Tropical Home Decor Ideas
Hvordan kutte granitt benkeplater på plass
Hvordan Koble Vinyl Gulv til Tepper
Fargeutformende ideer
Nautical Wall Decorations
Fakta om soldrevne hus
Slik fjerner du et falltak
Slik installerer du en Kirsch Traverse Drapery Rod
Slik installerer du en kjøkkenvask med bakdreinering
Kan du Spray Stucco på eksisterende Stucco?
Slik legger du keramiske fliser
Kjøkkenbordet
Slik installerer du en Solar Tube
DIY: Solvarme