Distressed Maleri og Glass

Distressed Maleri og Glass 

Formål

Antikke møbler kan gi hjemmet ditt en varm, innbydende følelse. Moderne møbler med skarpe kanter kan skape et blikk kunstnerisk, men kan ikke skape et innbydende miljø. Noen stiler, som et hjem, legger vekt på komfort, og antikke møbler passer godt i dem.

Stil

Noen hjemstiler der antikke møbler ser veldig bra ut, er lands- og kyststiler. I hjemmet er det typisk en rettferdig grad av natur involvert. D u0026 eacute; cor er gjort i gule og brune og kan inneholde ting som roosters og andre bilder som minner om landet. Kysttemaer fungerer godt med dette, fordi hus ved kysten har en tendens til å oppleve litt slitasje på grunn av saltvannet i luften. Bekjempede møbler vil skape et blikk som vil gjenspeile dette aspektet av kystlivet.

Farger

Avhengig av fargen du vil ha på møbler, vil du enten ha en mørk farge på toppen eller en lys. Når du bestemmer hvilken farge du skal bruke, bør du vurdere hvilken du vil være mest utbredt. Fargen som er på topplakken, vil være den mest dominerende. Den andre vil vise seg gjennom sprekker og riper.

Metode

Til antikke eller nød, møbler, legger du først et lag maling du vil vise gjennom sprekkene. Deretter når den kappen tørker, påfører du et annet lag maling som vil knekke når en glasur påføres. Til slutt legger du ned et glassbelegg, som tørker og skaper sprekker i maling. Jo tykkere laget av maling, jo større er sprekkene i malingen.

Betraktninger

Å kjøpe antikke møbler er enklere enn å male det selv, men du kan ikke få det endelige utseendet du vil ha, og du kan se etter en stund. Du kan også finne billige møbler på garasjesalg og antikke butikker som har et gammelt utseende. Mal over disse, fordi alderen av dem vil legge til det generelle ubehagelige utseendet på møblene. Bekymret maleri og glass, som ofte kalles antiquing, er en metode som gjør møbler til å ligne antikviteter. Det er enkle, enkle måter for deg å gjøre dette hjemme.

Andre artikkelen

Unike Nursery Temaer
Hvordan bygge trapper til Florida Building Code
Slik oppretter du Foundation for Cement
Gjør det selv Vinyl erstatning Windows
Baseboard Trim Ideas
The Best Shower Stall Materials
Typer og bruksområder for lasernivåer
Hvordan å forkorte massivt tre dører
Hvordan lage et hus verdt mer
Hvordan henge en skapdør
Star Wars Galaxies: House Design Ideas
Slik legger du et tegn til betong ved hjelp av Tapcons
Feil belysningsteknikker
Hvordan størrelse Bifold dører
Fordelene med isolerende et gjennomsøkingsrom
Slik isolerer du en gammel loft
Ulike typer Pine Wood
Moderne sidesporalternativer
Ulike typer belysningsarmaturer
Slik installerer du Industrial Carpet