Designe et Hobby-rom

Designe et Hobby-rom 

1.

Mål dimensjonene til rommet, inkludert eventuelle innbyggede eller andre faste innretninger.

2.

Tegn dimensjonene i skala På et ark med grafpapir, med hver fot som tilsvarer en kube på papiret. Merk vinduer og døråpninger.

3.

Merk innbygginger, skap eller skap du vil legge til langs grensen til rommet. Dybder av skap varierer vanligvis mellom omtrent to og to og en halv meter. Vurder å legge til en vask hvis du skal engasjere seg i aktiviteter som skulptur eller maleri, når det er nyttig å ikke gå inn i et eget rom.

4.

Tegn inn størrelsen på bordet eller skrivebordet du kan ha. En U- eller L-formet skrivebord er typisk den mest effektive for en person, og en T- eller W-form for to personer hvis noen vil dele rommet med deg. Husk å forlate minst tre meter for gangveier mellom pulten og skapet.

5.

Legg en vegg blank og avdekket for å bruke som et inspirasjonskort. Du kan feste et pennbrett eller fettbrett til det, eller male det med magnet- eller tavlefarge. Dette vil tillate deg å bruke hele overflaten til å henge, tegne eller skape ideer.

6.

Tenk på hvordan området skal tennes. Ikke stole på naturlig lys fra vinduene da det vil forandre seg hele dagen og forsvinne nesten helt om kvelden. Installer sporbelysning for en jevnere lysstyrke gjennom hele rommet. Det kan også være nyttig å ha lamper i nærheten av pulten for intrikat arbeid.

Et hobbyrom bør være et sted i hjemmet ditt for kreativitet. Typiske bruksområder inkluderer sying, maling, tegning, keramikk, håndverk, quilting, og til og med gaveinnpakning. Skreddersy designen for å gjøre den mest funksjonelle, effektive og organisert for dine spesielle aktiviteter, samtidig som den tillater at den fortsatt ser pent ut i et øyeblikk. Det vil si hvis du noen gang vil ha noen andre der oppe.

Andre artikkelen

Country Fall Decorating Ideas
Madrass Shopping Tips
Hvordan lage buet støping
Gjør det selv Betongflateopplegg
Hvordan å forsegle en backsplash
Fordeler av betong benkeplater
Gjør det selv vinkjeller
Slik installerer du en glassfiberdusj i en eksisterende dusj
Slik avhender du brukte baderomsfliser
Slik legger du betong til å se ut som flis
Hvilke farger kan du male et solseng?
Søte måter å dekorere en skap
Ulike typer Fleetwood Sectional Homes
Slik bruker du Shellac med en sprøytepistol
Hvordan gjøre Formell Wainscoting
Tips for skap dører
Hvordan kjøpe en veggmontert elektrisk peis
Dekorative betongoppleggstips
Hva er de forskjellige ressursene som trengs for å bygge et hus?
Slik beregner du kvadratfot i kvadratmeter