Den beste måten å male trepaneler

Den beste måten å male trepaneler 

1.

Tape rundt omkretsen av panelen og legg dråpeklutene på gulvet for å beskytte den mot maling. Rengjør paneler med et fuktig håndkle. Fyll hull og uregelmessige sprekker med kitt og glatt med en kittkniv. Sand når det er tørt og gjenta til kittet er glatt.

2.

Hvis panelet er glatt, sand det med et fint sandpapir eller bruk en flytende deglosser akkurat nok til å rive opp overflaten, slik at malingen holder seg fast.

3. Bruk en pensel for å kutte primer i sprekker og langs kantene på panelet. Primeren skal utformes spesielt for å fungere med den type maling du bruker. Hell primeren i en malingbakke og bruk en rulle for å male de store overflatene. Hold et fuktig håndkle i nærheten som du maler for å rydde opp dråper eller feil når du jobber. La primeren tørke i henhold til produsentens anbefaling før du maler.

4.

Lakk kanter og sprekker med pensel. Både olje- og latexbaserte maling kan fungere på paneler. Oljebasert maling vil klare seg bedre og dekke mørke farger, mens latexmaling er lettere å arbeide med og motstår fading. Hell malingen i en malingbakke og rull over de store overflatene med en vals. Som med primeren, hold et fuktig håndkle på hånden tørke dråper og feil. La malingen tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

5.

Legg om nødvendig et andre lag maling på panelet. La det tørke helt før du fjerner malerenes tape for å unngå malingskalering. Rengjør pensler med en pensel og mineralske ånd hvis du bruker oljebasert maling, med vann hvis du bruker latex. Skyll maling skuffer.

Når du føler at trepanelet på veggen din lukkes inn på deg, forvandler du det med en lys, ny, ny farge. Utdatert trepanel, vanlig i hus bygget på 60- og 70-tallet, tar på seg nytt liv med en malingsjobb som koster mindre penger enn å fjerne paneler og reparere gips. En lys eller lyst maling over trepanel kan gjøre et rom til å virke større, mer beroligende og mer oppdatert.

Andre artikkelen

Hva malingfarger går med rødt?
Slik bruker du plastskruer
Slik installerer du tre lysarmaturer i en garasje
Slik installerer du Steel Security Dører
Slik lagrer du Venstre Keramisk Tile
Hvordan kutte komposittdekk
Hvordan bygge et hus ved hjelp av Feng Shui
Typer av sveiseflammer
Hvorfor har vaser hatt håndtak eller ringer på sider?
Gratis Innredningstips
Løsninger for et lite bad
Hvilken løsemiddel kan brukes til å fjerne caulk?
Gul flis Baderomsdekorasjoner
Ideer for å designe et hodegjerde på en vegg
Slik dekorerer du et bad med håndklær i en kurv
Hvordan velge House Shutters
Hva er Edge Banding?
Beach Theme Wedding Shower Borddekorasjonsideer
Omfanget av en hjemmepleier sykepleier
Hvordan lage herdet betong benkeplater