Dekorere et bord med Burlap Baskets

Dekorere et bord med Burlap Baskets 

Sesongmessig dekorasjon

1. Legg en pastellfarget klut på bordet, legg deretter en enkelt stripe med bredt bånd nedover sentrum. Ordne burlapkurver i en enkelt rad langs båndet. Fyll kurvene med papirgress og legg dem med godteri og dekorert egg til påsk eller vårskjerm. Plasser klare vaser i kurvene og fyll vasene med favorittfjærblomster som tulipaner, hyacinter og lilakker.

2.

Lag en sommerpiknikbordskape for å utgjøre dine hoppekurver. Linj en rekke røde kerchiefs ned midt på bordet for en løper og ordne kurvene på toppen av dem. Fyll kurvene med vaser av solsikker eller plasser passende plastbeholdere i kurver og bruk dem til mat. Trekk opp sølvtøy i flere tykkere og stable dem inn i en burlapkurv.

3.

Spred en fallinspirert bordduk eller løper på bordet og ordne burlapkurver tett sammen i en litt sirkulær form. Bruk en opp-ned-kurv eller annen sikker 'løft', som for eksempel en veltet leirepot, i midten og legg en kurv på heisen for en dramatisk visning. Fyll kurvene med nøtter og høst frukt som epler og granatepler. Spreng miniatyr gresskar og andre høstløvverk mellom kurvene. Legg inn mellomrom slik at arrangementet ser 'rikelig ut.'

4. Legg et miniatyr, kunstig juletre i en burlapkurv og legg det midt på bordet. Ordne de resterende kurver rundt treet og fyll dem med glasspynt, små gaver, candy canes og glittered pinecones.

Spesielle anledninger

1.

Lag en romantisk bordinnstilling ved å blande dine hoppekurver med ditt beste sengetøy og porselen. Slips fløyelbånd rundt kurvene med voluminøse draperingsbuer. Plasser vaser av roser inne i kurvene, eller legg ett høyt lys i hver hoppekurv og legg dem ned midt på bordet ditt.

2.

Sett bordet til en bursdagsfest av koordinere dine burlap-kurver med resten av festinnredningen din. Fest fargekoordinert bånd rundt kurvene og bruk dem til å holde festfavør eller vaser fylt med lollipops. Linj dine bunkekurver med vokspapir og fyll dem med pretzels, popcorn og andre fester.

3.

Ordne bordet for pokernatt ved å bruke dine burlapkurver som arrangører. Bruk en kurv for hver spiller. Fyll dem med pokersjokk, en drinkcoaster, cocktailservietter, en ølkrem og et par pakkede snacks som sti-mix eller stekt nøtter.

Tips og advarsler

< li> Legg interesse for dine borddekorasjoner ved å variere høyden på elementer på skjermen. Bruk fotkakeplater eller solide skåler vendt opp og ned for å gi løft til andre gjenstander, men sett aldri på elementer som er ustabile eller usikre. Når det gjelder dekorasjon, siteres den ikoniske britiske designeren David Hicks som sier: 'Det som er viktig er ikke hvor verdifull eller billig gjenstandene dine er, men omtanke og følelse som du ordner dem med.' I den ånden er det ikke vanskeligere å skape et vakkert bordskjerm med burlapkurver enn å skape en med fin krystall. På grunn av sin farge, kan du velge å behandle hoppekurver som 'nøytrale', som falmer inn i bakgrunnen, eller du kan gjøre dem til stjernen i din bordinnstilling.

Andre artikkelen

Easy Wreath Decorating Ideas
Hvordan bygge en hylle for ditt skur
Slik installerer du en presset Tin Backsplash
Vinyl Siding Design Ideas for en Ranch Style Home
Hvordan kutte sponplater
Designideer for et pulverrommet
Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater
Hvordan sammenligne sidekostnader
Hvordan kan jeg få mest mulig varme fra en ventilert peis?
Farer ved asbestfasering
Hva er de forskjellige typene Tek-skruer?
Hvordan er solenergi gjort?
Hvordan lage et Rainforest soverom
Farger som passer med kremen
Konstruksjon Laserverktøy
Christian Spring Decorating Ideas
Hjemmelaget terrasser
Scandanavian Home Decorating Ideas
Slik fjerner du tørrpasta fra bakgrunnsbilde
Cultured Marble vs Corian