Dekorasjonsideer for et barn 'klasserom

Dekorasjonsideer for et barn 'klasserom  Klasserom dekorasjoner angir tonen for skoleåret. Rominnredning kan gjøre skolen til et komfortabelt og innbydende sted for barn å tilbringe dagen - om dekorasjonene endres med årstidene eller dreie seg om et konstant tema. En populær måte å sikre klasseromsinnredning som barna vil elske er å be dem om å bidra til å gjøre dekorasjonene.

Animal Themes

Animal temaer er alltid populære hos barn. Humle, sjødyr og husdyr er bare noen få av dyrene som er vanlige i klasserom. Lærere og studenter kan dekorere oppslagstavler og klasseromsveggene med utklipp av deres favorittdyr. Dekorer bokhyller med dyrebøker som står langs topphyllen for å bære temaet fra veggene til interiøret i rommet. Opprett et område i klasserommet for studentene å dekorere med tegninger eller bilder av deres favorittdyr eller kjæledyr.

Boktemaer

Populære barns bøker gjør innbydende klasseromsinnredning. Dr. Seuss-tegn, Wizard of Oz, Charlotte's Web, eller The Chronicles of Narnia, gir alle muligheter for klasserominnredning. Sammen med kopier av bøkene, bruk bilder av tegnene og historikkinnstillingene til å dekke klessens vegger, dører og oppslagstavler. Plush-versjoner av Dr. Seuss-figurer, Wilbur the Pig eller den feige løven hengt fra takfliser eller satt over toppen av bokhyllene vil gi en koselig følelse til rommet.

Leksjonstemaer

Dekorer klasserommet ved hjelp av temaer fra barnas leksjoner. For tidlig elementære barn, bruk kalendere, telle spill og alfabetbokstaver langs veggene og på taket. For eldre barn, velg et morsomt tema fra året som skyer, bergarter eller historiske kamper for å lage dekorasjoner for klasserommet. Bruk kunstverk laget av barna i løpet av deres kunstleksjoner som roterende dekorasjoner gjennom året.

Seasonal Themes

Endre klasseromsdekorasjoner som årstidene endres. Når skolen begynner på høsten, bruk naturlige materialer som blader og pinecones for å lage kranser eller kurver for klasserommet forsyninger. I løpet av vintermånedene, må barna lage snømenn eller ferie-tema dekorasjoner for vinduer, vegger og dører. Bruk naturlige eller papirblomster og kutte raincloud i klasserommet om våren.

Andre artikkelen

Forskjellen mellom bomull og bomull sateen
Søte ideer til et barnehage
Ideer for Remodeling Tak
Slik installerer du Pebble Tile
Slik linjer du skuffer med kontaktpapir
Ideer for å designe en tenårings jente s soverom
Maleri ideer for flate kjøkken skap dører
Slik endrer du et hjem for tilgjengelighet
Slik bruker du syrefasthet til et betonggulv
Elektriske varmeovner Vs. Veggvarmere
Hvordan å fullføre en kork gulv
Ulemper til Ridge Vent i orkaner
Slik bruker du en annen bryterboks
Kan du vaske Microfiber Couch?
Hvordan lage en ny vegg for maling
Hva er et båndvarmeelement?
Slik installerer du en avtrekksventil
Slik laver du Linoleum
Hvordan lage et spisestue bord midtpunktet
Fake Stone Installasjon