Country Living Decorating Ideas

Country Living Decorating Ideas  Hvis du liker landemusikk, kan du, hvis du liker cowboyfilmer fra det gamle vest, være fra Sør, eller bare tilfeldigvis være knyttet til den stilen som er hjemme, og et lands levende designtema kan du dekorere et smakespesifikt rom som viser din kjærlighet til alle ting land.

Vegger

Prøv å male et landspirert veggmaleri på veggene. Det er flere måter å tolke denne ideen på: Du kan male cowboys herding storfe, et Texas flagg, squaredancers i aksjon, eller en bonde pløyer et felt, for å nevne noen få eksempler.Hvis maleri ikke er et alternativ, kan du hengte innrammede landemalerier eller ønskede plakater fra yesteryear, eller ha ditt favorittlandmusikkalbum eller westernfilm plakat forstørret og innrammet for veggene. Alternativt kan du vise kuriosier som spiralhale, hestesko, merkevarejern eller en blanding av cowboyhatter og bonnets.

Møbler

Hvis du planlegger å kjøpe nye møbler, se etter stykker som gyngestoler, benker og kaffebord av tre. Se også på møbler som kjeks, sofaer og lenestoler som er polstret i skinn og ruskind.Hvis du jobber med møbler du allerede har, endre det for å passe landets levende tema. Aldri en bokhylle med sandpapir for å få det til å bli værende og grovt. Påfør sprekkmaling til et skrivebord, et underholdningssenter eller noen hyller. For lovesaker, sofaer og lenestoler, kan du enten kjøpe glidelås eller lage accentputer ved hjelp av tekstiler med mønstre som passer til designtemaet, som pledd eller blomster.

Avsluttende tøy

Slå sammen rommet sammen med landlig knick-knacks og aksenter.Sett et vognhjul i et hjørne. Bytt takvifte eller lysarmatur med en antikk lysekrone. Legg til grønt med en pottekaktus eller mason krukker full av wildflowers. Tie kerchiefs rundt lampen baser og på stol ryggen. Handle på stoffbutikker for materialer med cowboy boot utskrifter eller spurs-og-sadler mønstre; bruk disse til å lage gardiner og tepper eller en talsmann for et soverom. Alternativt, bruk materiale fra cowboy klær og utstyr: for eksempel lær, denim, burlap og chambray stoff.

Andre artikkelen

Hva er en vanlig kjøkkenbordet høyde?
Slik skarpe Woodturning Tools
Slik limer du ned en tregulv
Hvordan bygge et hus fra Salvage
Typer av Gutter vakter
Hvor høy skal kranen være for en standard kjøkkenvask
Hvordan bestemme om en flip over sag er riktig for deg
Radiant gulvvarme mot luftvarme
Slik endrer du en Skilsaw
Tørrveggstruktursteknikker
Slik legger du keramisk flis over veggpapir
Hvordan lage en boksesetepute
Slik Refinish Tub u0026 Sink
Slik reparerer du Buckled Pergo Flooring
Hvordan finne en Mobile Tool Chest
Fordeler u0026 amp; Ulemper med veggisolasjon
Jungle Theme Ideas å dekorere en guttens rom
Wood Barrel Manufacturing Tools
De fysiske effektene av en fluorescerende ballast eksploderer
Slik installerer du vinyl på en tregulv