Closet Decorating Ideas

Closet Decorating Ideas  Å dekorere et skap er ikke bare en utmerket måte å holde dine personlige ting organisert, det er også en måte å vise frem din personlighet. Ved å bruke noen få nøkkelelementer og legge til litt teft til de grunnleggende stykkene, blir skapet ditt raskt et sted du Se frem til å kle inn. Kleshengene kommer i en rekke størrelser, men de har alle de grunnleggende elementene for å holde dem organisert og oppdatert.

Farge Koordinere klær og tilbehør

Bruk farge til å dekorere skapet. klær etter farge og heng dem i henhold til for eksempel. Sett alle blåskjortene, blåskjørtene og blåbuksene sammen. Bruk alle svarte kleshengere eller alle hvite kleshengere til å avregne regnbueffekten av skapet. Bruk en hylle i skapet ditt for å lagre håndvesker eller bagasje. Ordne dem i henhold til fargeplassering av klær. Lakk utrammen av et gulvlengs speil med en lys farge som brukes i skapet. Heng spegelen på skapets vegg når den er tørr. Bruk forskjellige farget eller utformede trykknåler til å henge halsen din es og belter på.

Dekorer ditt skap ved hjelp av bokser

Tenk på fargeskjemaet du vil ha på skapet ditt før du begynner. Bruk klare plast eller lyse fargede skokasser for å dekorere toppen av skapet ditt. Plasser ett par sko i hver og bruk en etikett for å markere paret som er inne. Et fotografi av hver sko kunne også plasseres, i stedet for en etikett, på utsiden av hver boks. Kjøp luebokser i en matchende farge eller en koordinerende utskrift for å lagre belter, skjerf og små clutcher. Kjøp kleshengere i samme farge som boksene. Heng små kopp kroker for å vise dine halskjeder og armbånd, og heng et maleri som reflekterer fargene du har valgt i skapet ditt.

Dekorer et eklektisk skap med elementer du allerede eier

Bruk elementer du allerede har rundt hjemme å dekorere skapet ditt. Hvis rommet tillater det, legg til en liten stol til skapet for å prøve på sko. Legg et speil, enten gulvlengde eller hengende, i hvilken som helst stil der det er plass. Hang favorittfotografier på veggen. Bruk en tre stige til å holde sko og male det en morsom farge. Heng vesker fra siden av stigenes skinner. Bruk en plastisk hengende sko arrangør til å holde og lagre rimelige smykker. Legg til et lite område teppe som et fokuspunkt for skapet ditt, og heng en liten lysekrone overhead for belysning og effekt.

Andre artikkelen

Hva malingfarger går med rødt?
Installasjonsinstruksjoner for fartøysvask
Hvordan lage min egen husplan gratis
Slik fjerner du kontaktpapirlim
Vanlige problemer med pilotløse ovner
Steg-for-trinn baderom Remodeling
Historien om Michael Graves Kettles
Slik gjenoppretter du en laminat benkeplate med betongoverlegg
Problemer med vindturbiner
Hvordan å beregne partikkelbrett tetthet
Wacky u0026 Cool Door Decorating Ideas
Slik installerer du en Glass Vanity Top
Hvordan sette opp et bad med et spa tema
Old-Style Christmas / Thanksgiving Home Decor Gaver
Slik installerer vi hengsler for skjermdører
Studio skumalternativer
Swag Curtain Decoration Ideas
Konstruksjonsdesign ideer for små baderom
Planer for å bygge skyggebokser på innvendige vegger
Slik legger du til et enkelt håndtak til sementstrinn