Ceiling Tile Styles

Ceiling Tile Styles  Det finnes fire typer som er blitt populære blant huseiere: plast, kork, akustisk og tinn. Takfliser selges i en rekke størrelser, og festes til eksisterende tak og dunk og takhøyde.

Plast

Plast takfliser er nr. 1-valget for de som er på et stramt budsjett og ser etter en rekke stiler. Denne typen takflis er brannsluk , og noen kommer med en metallfinish, noe som gir dem et blikk av tinn. Mange plastfliser har grenser som ligner kronforming og blomstermønstre. Selv om plastfliser er billige, er de godt isolerte.

Cork

Cork anses som et miljøvennlig valg for takfliser, og er lett å installere. Kork kommer i uaksede og voksede stiler. Voksede korkfliser har forbedret farger og tekstur, mens ufarget kork legger til en elegant, naturlig sjarm. Korkloft er godt isolert.

Akustisk

Akustiske takfliser finnes ofte i hjem med teaterrom eller flere oppholdsrom, og i musikk / filmopptaksstudier. Noen akustiske takfliser er laget av stivelsesblandet glassfiber, noe som gir støyreduksjon. Mange velger å bruke akustiske fliser laget av trefiber, men det er ikke det beste valget, siden det ikke holder seg godt under fuktige forhold. Denne flisen kommer i hvitt, blått, beige og grått. Nye produsenter kommer ut med akustiske fliser som ligner stein, stoff og til og med stukk. Lydnivået som akustisk fliser tilbyr, avhenger sterkt av tykkelsen til flisen som brukes.

Tinn

Tinntak er laget av høy kvalitet tinn. De er ofte dyre og gir en gammeldags følelse. For å kutte et tinntak må man bruke de riktige verktøyene, da tinn kan være vanskelig å kutte. Takfliser som er laget av kobber, messing og stål kalles vanligvis tinn Denne flisen finnes ofte i bedrifter og i enkelte boliger, hovedsakelig på kjøkkenet.

Tilleggsinformasjon

Takfliser, avhengig av hvilket materiale som brukes, kan være tung eller lett. De fleste takfliser kan være støvsuget eller rengjort med en fuktig klut eller klut. Droppe eller hengende tak bruker coffered fliser - fliser som er hevet over taklinjen - eller fyllstofffliser, tynne fliser som er kuttet for å fylle mellomrommet mellom en vegg og feltflisen (flisen brukes til det meste av taket).

Andre artikkelen

Baderom Dusj Fliser Ideer
Hvordan å fullføre inne kjerne vegger med stein
Hvordan å male eller male en komposittdørramme
Hvordan installerer jeg Naturcor Vinyl Flooring?
Slik installerer du fliser rundt et badekar
Hvordan er en prefabrikert granittplate gjort?
Patio Wall Ideas
Typer Deadbolt Locks
Hvordan kutte Sementbasert Siding
Hvordan sammenligne gasslogger
Hvordan gjøre Bad Remodeling med verdi, enkelhet
Små plassdekorasjonsideer
Fuelgel peiser i forhold til elektriske peiser
Slik beregner du betong som trengs for en pute
Hvordan lage en 8 av 16 Patio
Hvordan Repaint kjøkken skap
Komprimerte luftfittingtyper
Hvordan lage et moderne hus
Baderomsoppgraderingsideer
Slik installerer du grunnstøping med forskjellige gulvhøyder