Billige Outdoor Lighting Ideas

Billige Outdoor Lighting Ideas  Det er mange muligheter for å møte utendørs belysningsbehov på de minste budsjettene, men sørg for at belysningen du velger oppfyller dine spesifikke behov. Noen pærer koster mer i utgangspunktet, men varer lenger og bruker mindre strøm. Andre er billigere å betjene, men gir ikke alltid nok lys. Valg av riktig type belysning kan gi belysning og være energieffektiv.

Sollys

Solbelysning er en av de mest etterforskede belysningsteknologiene. Denne typen belysning er blitt vanlig, spesielt i områder som får mye sollys i løpet av dagen. Utendørs solbelysning består av et solpanel, batterier og en lyspære. Solpaneler absorberer lyset om dagen og konverterer lyset til strøm lagret i batterier. Når brukeren vil bruke lyset om natten, opererer de det som en vanlig lyspære, som gjør det gratis å vedlikeholde. En ulempe er at sollys ikke alltid er tilgjengelig for å lade opp lys, slik at de kan dimme. også typisk ikke like lyse som lavspennings elektrisk belysning.

Reflektorlamper

Reflektorlamper er også kjent som lyskaster og spotlights. Denne typen glødelampe er ofte foretrukket på grunn av sin abilit å spre og reflektere lys over store områder. Belysningen er også ganske billig. Pærer varer vanligvis 2000 til 3000 timer og gir en utmerket fargegjengivelse, noe som bidrar til belysningenes popularitet.

Standard glødelamper

Standard glødelamper, også kjent som 'Type A Glødelamper' -lampe vært den mest populære typen belysning i verden siden de ble oppfunnet i 1820. De utgjør for tiden 85 prosent av verdens husholdningsbelysning og er svært populære som utendørs- og verandabelysning. Glødepærer regnes som den minst energieffektive typen pærer og varer bare fra 1000 til 2500 timer. De er den billigste typen pærer som først skal kjøpes.

Lavtrykkslysbelysning

Brukes til store stadioner, arenaer og motorveibelysning med lavtrykks natriumlys er En av de billigste lyskildene som opererer på grunn av sin energieffektivitet. Natriumbelysning er 75 til 90 prosent mer effektiv enn en standard glødelampe, og bruker derfor mye mindre strøm. vanligvis bare brukt til utendørs belysning som vil forbli i flere sammenhengende timer, da lavtrykks natriumlys krever ca. 10 minutter å varme opp før du kan ta ut lys.

Kompaktlysrørslamper

En Energy Star-kvalifisert kompakt fluorescerende lyspære bruker 75 prosent mindre energi og varer ca 10 ganger lengre enn en glødelampe, ifølge US Department of Energy. Pærene er vanligvis dyrere å kjøpe enn standard glødelampe, men de betaler seg selv om seks måneder.

Andre artikkelen

Moderne metoder for rørmontering
Hvordan Dye Hjem Teppe
Slik fjerner du vinylgulvlimmer før du legger keramiske fliser
Tips om Plastering Gips
Typer av Gutter vakter
Forskjeller mellom granitt og kvarts benkeplater
Slik installerer du Interiør Wood Trim
Hvordan lim ned gulvfliser
Hvordan lage et virtuelt bad
Vinyl sidesporalternativer
Slik bruker du en pneumatisk gulvstifter
Kjøkkenmøbler Ideer
Hvordan å sammenligne badekar og vasker
Hvordan finner jeg byggekostnaden for en 30 til 40 garasje?
Design ideer for små kjøkken i Texas
Slik bruker du grout på keramisk flis
Hvilken teknologi brukes i Walt Disney konserthus?
Hvordan bli kvitt Clean Fill Dirt gratis
In-Home ideer for å fjerne bakgrunnen enkelt
Slik bruker du porselenstein til kjøkkenbordet