Årsak til krystallisering i soya ved fremstilling av soyelys

Årsak til krystallisering i soya ved fremstilling av soyelys 

Kjennetegn ved soyavoks

Soywax forteller raskt når det brennes. Det tar bare en liten mengde duftolje for å lage et duftende stearinlys ut av voksen. Soya blander seg lett med andre voks, men beholder likevel evnen til å flyte når den lyser. Soy voks blomstrer eller krystalliserer over tid.

Krystallisering

Kjent som blomstrende, hvite markeringer, frosting, mottling eller krystallisering, soya voks frost over som det aldrer. Dette er en unik og naturlig egenskap for 100 prosent soya vokslys. Frosten ligner blomsten på ujevnt temperert sjokolade.

Årsak til krystallisering

Som vegetabilske oljer som soya voksalder danner oljen krystaller som virker som en hvit frost som ligner vannfrost på vinduer. Det kan gi et lys et tørt utseende. Dette skyldes strukturen av de voksende krystallene. Tidligere smeltet soya voks fra belysning av stearinlyset kan frost over når det hardner som å brenne stearinlyset, kan påskynde krystallisasjonsprosessen. Det er derfor, etter at du først har gjort lyset ved å smelte soyavoks, kan det tørke med et frostet utseende. Alt som øker aldringsprosessen, vil føre til at stearinlyset blir frost raskt. Dette inkluderer sollys og dramatiske endringer i været.

Effekter av krystallisering

Krystallisering ser ut som en sprukket hvit film. Annet enn å påvirke lysets utseende, påvirker det ikke lysets brennende eller duft.

Stoppekrystallisering

Soy vokskrystallisering kan ikke stoppes. Krystallisering er en naturlig del av soy voks aldring som kan sped opp under lysprosessen av smelting og helling av voks. Pure soy voks stearinlys er lett å lage krukke lys som tillater tilsetning av duftende oljer uten å overvinne den ekstra duften. Soyavoks er ekstremt fet og må blandes med andre voks for å stå alene i en søyle. Ellers må et rent soya vokslys settes i en krukke eller beholder slik at den ikke smelter ut av formen når den brenner. Soya voks fortløper raskt når det brennes. Soyavoks har andre unike egenskaper.

Andre artikkelen

Er ultrafiolett lys og svart lys det samme?
Hvordan henge en pre-Hung dør
Hvordan bygge en Primitiv Log Cabin
Hvordan dekorere med malet og tremøbler
Slik installerer du Slate Laminated Flooring
Trinn for å installere Pergo Gulv
Slik shingle rundt store takrør
Hvordan tørker jeg over en murstein peis?
Fordelene med trippelglass
Hvordan støtter jeg en Cement Wall Foundation?
Nautisk Nursery Temaer
Stair Lighting Ideas
Stuebelysningsalternativer
Slik installerer du kjøkkenknapper
Hvordan vurderer jeg en nedre fjærbed?
Wild Painting Ideas for Walls
Slik installerer du en inngangsdør fra innsiden eller utsiden
Hvordan bygge en dekket veranda
Hvorfor er designprosessen viktig?
Slik åpner du et kjøkkenkrok