Airless Paint Sprayer Tips

Airless Paint Sprayer Tips  Airless maling sprøyter kan gjøre maling en vegg mye lettere og ta mindre tid. Det er noen tips som kan bidra til å gjøre bruk av sprøyten og rydde opp etterpå mye mer effektivt, spesielt til en ny bruker av maskinen. Husk at det er et høytrykksverktøy som må brukes med forsiktighet.

Dekning

Ved bruk av luftfrie sprøyter er det ofte overspray på grunn av høytrykk. Dekk alt som ikke er ment å være malt med plast. Alle dine gulv, møbler og lysarmaturer må beskyttes slik at ingen maling kommer på dem. Bruk også malerens bånd på områder som fottøy, dører og vinduer.

Trykk og bevegelse

Ved å holde jevn trykk- og armbevegelse får du en jevn jakke på veggen. en forskjell i trykket. Hvis et mindre område blir malt, flytt armen i en linje frem og tilbake. Hvis det er et større område, bruk en stor vifteaktig bevegelse. Hvis malen er ujevn, må du gå tilbake med Når penselen slippes ut på sprøyten, stopper malingen ikke umiddelbart, så hold armen beveget forbi veggen eller kanten av objektet du maler.

Øv

Øvelse er veldig viktig med luftløse sprøyte malere. Vend deg til trykket før du begynner å jobbe. Det er også en smart ide å eksperimentere med hvilke tips du tror vil fungere best for jobben. Noen maskiner lar deg justere trykket som frigjøres, så lek med det til du er fornøyd. Bruk stykker av skrap, cardbo ard eller lag av avis når du praktiserer.

Rengjøring

Rengjøring av luftfri spraymaler umiddelbart etter bruk, sikrer at du kan bruke den igjen. En effektiv måte å gjøre dette på er å kjøre en renere gjennom den. Hvis du for eksempel brukte vannbasert maling, kjør du vann gjennom sprøyten. Hvis du brukte en oljebasert maling, må du løpe noe med tynner eller annet rengjøringsmidler gjennom det. Sørg for at sprøyten og området ikke blir skadet av disse kjemikaliene.

Andre artikkelen

Slik resirkulerer du aluminiumsvinduer
Hvordan bygge en steinhytte
Slik konverterer AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Kreative ideer ved bruk av vintage linens
Hvordan Pickle Paneling Walls
Feilsøking av Wagner Paint Crew Sprayer
Keramisk gulvflisfjerningsprosedyrer
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Hvordan Stain u0026 Seal Hardwood Floors
Bruk av rød granitt
Bygge hyller i min garasje
Solarium Ideer
Hvilken alder er en god alder for køyesenger?
Hvordan dekonstruere tømmerhytter
DIY Innramming av en vegg
Hvordan kutte gjennom Dryvit
Hvor tett er R30 takisolasjon?
Hvordan velge Granit Counter Tops
LED-lys som produserer mykt lys
Hjelp til å bygge et hus