Adhesive Window Behandlinger

Adhesive Window Behandlinger  Selv om mini-persienner, roman nyanser og draperier er de vanligste vindu behandlinger, er det andre alternativer tilgjengelig. Svært å passe vinduer kan enkelt behandles med dekorativ limfilm for å holde ut lyset og legge stil til et rom. Farget glassfilmer etterligner utseendet til dyre glassmalerier uten en kostbar investering. Noen klebende vindubehandlinger hjelper huseiere med å spare energi gjennom året.

Vanskelig å tilpasse Windows

Noen hjem har vanskelige, merkelig formede vinduer som standardpersienner og nyanser ikke passer til. Cut-to-size dekorative vindu filmer overholder alle størrelser vinduet. De kan brukes til å blokkere lys eller legge til et frostet, dekorativt utseende til et rom. Vindufilmer er ofte gjennomskinnelige, noe som gir litt lys til å passere gjennom, mens du fortsatt legger til personvern. De er tilgjengelige i et bredt spekter av mønstre, inkludert moderne, geometriske bilder, blonder og blomstermønstre. Vindufilmer er også gode for å legge til privatliv for franske dører og glasspaneler. Prøv å skape et interessant utseende ved alternerende behandlede og ubehandlede rutene på et dør- eller flerpanelvindu.

Alternativt glassfiber

Behandlet glassbehandling gir øyeblikkelig eleganse til et mellomrom, men de kan være svært dyre og tidkrevende å legge til til det gjennomsnittlige hjemmet. Adhesive vindu filmer er tilgjengelig i tredimensjonal vindu cling med et glassmaleri design. I likhet med tradisjonelt glassmaleri har designene svarte pleielinjer for å skape et sant liv. Fargerte glassfilmer er tilgjengelige i en rekke design og farger, og kan tilpasses for å passe til et hjem design.

Energibesparende film

I tillegg til å gi dekorative alternative vindubehandlinger, kan klebende vinduer hjelpe huseieren u0026 rsquo; s spare energi. Residential vinduer filmer blokkerer opptil 95 prosent av ultrafiolette stråler, i henhold til forbedringer katalog. Ultrafiolette stråler som strømmer inn i et hjem gjennom vinduene, er knyttet til fading tepper, gardiner og møbler. Å legge boligfilmer til vinduet kan bidra til å forhindre at noen falmer. I tillegg bidrar filmene til å forhindre tap av varme- og kjøleenergi gjennom vinduene. Oppvarming og kjølingskostnader kan stige som varm luft rømming om vinteren, og kjølig luft blir varmet ved å streame sol om sommeren.

Andre artikkelen

Slik installerer du gulvbelegg på vegger
Slik re-dekker puter
Hvordan velge en garasjeportåpner
Slik bruker du en bomløft
Hvordan fjerne Grout Haze From Glass Tile
Hvordan endre Grout Color etter at den er brukt
Ideer for ombygging, oppdatering og omhylling av et oppholdsrom i et gammelt hus
Primitive u0026 Country Home Decor
Hvordan kutte taktekking
Typer av trappkant eller kantlinjer for innendørs trapper
Slik installerer du Backer Board i en dusj
Hvordan bygge hyller rundt en peis
Hvordan lage en Rock Trivet
Hvordan lage en usynlig låse for innvendige dører bilder
Teknikker for å legge til en gammel verden Se til vegger
Hvordan Faux Paint en undergulv å se ut som tre
Hjemmekontor Remodeling Design Paint Ideas
Hvordan fester jeg en 2-ved-4 til et betonggulv?
Informasjon om skruer
Hvordan mestre Basic Tiling Installasjon Techniques