Slik sammenligner du benkeplater

Slik sammenligner du benkeplater 

1.

Forbered et budsjett. Bordplater er vanligvis solgt av kvadratfoten. Å vite hvor mange kvadratfot du trenger å dekke og det totale beløpet du har råd til å bruke, vil hjelpe deg med å bestemme hvor mye du kan bruke per kvadratfot av benkeflaten.

2.

Vær oppmerksom på ekstra kostnader. Ulike overflater kan ta betydelig mer eller mindre innsats for å installere, for eksempel; derfor vil noen ha høyere installasjonskostnader. Andre ekstra kostnader inkluderer levering, ekstra hull for inventar og tilpassede alternativer, for eksempel kanting.

3.

Se nøye på de forskjellige overflatealternativene du sammenligner. farge, stil og tekstur som passer til den generelle utformingen av kjøkkendesignet. Betong benkeplater, rustfritt stål, marmor, granitt, fliser eller tre vil hver se helt annerledes ut i kjøkkenet. Den beste måten å få stil på er Hvis du vil, må du ta en liten prøve tilbake til kjøkkenet ditt for å sammenligne.

4.

Finn ut hva slags vedlikehold er nødvendig med forskjellige benkeplater. Sammenligning av vedlikeholdet hjelper deg med å finne et overflatealternativ som passer til din livsstil. Bordplater av treflater, for eksempel, trenger mineraloljebehandlinger for å beskytte mot oppbygging av bakterier, mens keramiske overflateplater må forsegles regelmessig for å beskytte mot flekker.

Dine kjøkkenplater er trolig blant de mest nyttige og ofte brukte overflatene i ditt hjem. Når du er på kjøkkenet, legger du matvarer, lager mat, spiser eller til og med gjør håndverk eller små hagearbeidsprosjekter, bruker du benkeplater. Når det er på tide å erstatte dem, vil du kanskje lete etter et bedre overflatealternativ for husstanden din enn den du har. Å ta deg tid til å handle og sammenligne alle tilgjengelige valg, vil bidra til at du blir fornøyd med investeringen du gjør i dine benkeplater.

Andre artikkelen

Hvordan dekke opp gamle takfliser
Slik installerer du 12 av 12 veggfliser
Slik Rip Out Ceramic Tile
Hvordan lage en dør summer
Ulike babyrom
Et bredt utvalg av Snekkerhåndverktøy
Sten og Pebble Flooring Design
Slik installerer du T-støping for tregulv
Hvordan male et stort rom
Loftkonverteringstips
Slik bruker du en meisel på en trygg måte
Instruksjoner for en Power Planer
Hvordan male Exisiting Baderomskap
Slik rammer du en trepinnevegg
Eksotisk Walnut Hardwood Flooring Informasjon
Color Matching Tips for interiørdesign
Slik installerer du Cement Steps
Tips til fjerning av jern på smeltende webbing fra stoff
Hvordan å dekorere loft stil soverom
Slik reparerer du kjøkkenlaminat