Hvordan velge kabinett maskinvare

Hvordan velge kabinett maskinvare 

1.

Mål og veier skapdørene, teller hvor mange hengsler, knotter og trekk som trengs, og noter alle målinger. Å forstå hva dørene veier og hvor store de er, vil bidra til å begrense valgene når du velger maskinvare. Ikke alle hengsler passer for alle dørene.

2.

Legg merke til antall hull i skapets dør som vender mot. Antall hull vil avgjøre om døren er boret for knapper (ett hull) eller trekker (to hull). Nye skap dører kan ikke komme boret, forlater alternativet til kjøperen. Eldre skapdører skal installeres med enten knapper eller trekk.

3.

Velg hengsler etter materiale, farge og vektgodtgjørelse. Tyngre dører vil kreve større hengsler for å holde dem. Bestem om dørene vil ha skjulte eller synlige hengsler og velg riktig type. Skjulte hengsler er standard, mens synlige hengslene kommer i en rekke dekorative stiler.

4.

Vurder kostnadene for kabinettmaskinvare mot mengden maskinvare som trengs. Ikke installer altfor utførlig eller dyr maskinvare på altfor enkelt kabinett. Hold kostnadene rimelige, men ikke ofre kvalitet. Få hengsler og trekk som er av god kvalitet.

5.

Invester i dørfanger og skuffer. Kabinettdører som ikke er selvlukkende, kommer til å lukke uten dype fanger. Skuffestoppene holder skuffen i rammen, noe som gjør at de må ha maskinvare.

Tips og advarsler

 • Det er lettere å gå fra knappene for å trekke,
 • Knapper og trekk kommer i tre, plast, keramikk og metall.
 • Knuste med knuste knaster, trekker til knotter, fordi knottene krever bare ett hull. og hengslene er populære for moderne og moderne rom.
 • Å knytte bildene av skapene til maskinvarebutikken, kan bidra til å unngå hardwarekjøpskatastrofer.
 • Kjøkkenmaskinvare må være riktig installert til
 • Sammenlign maskinvare deler til skap, vegger og rominnredning før du installerer den og returner eller bytt ut maskinvare som ikke passer eller er dårlig.
 • Kabinetthardware har ansvaret for å gjøre skapene mer brukervennlige mens de er både diskrete og fasjonable. Selv om mange prefabrikkerte skap leveres med standard maskinvare, vil maskinvaren ikke være riktig for hvert rom og er ofte svært ubestemt. De som ønsker å forbedre utseendet på nye skap eller oppgradere gamle skap, bør se nøye på mange maskinvarealternativer for maskinvare og husk at maskinvare ikke er en motedeklarasjon, det er et designelement som er ment å knytte sammen med andre designelementer, ikke stå ut fra dem.

  Andre artikkelen

  Steel Roof Benefits
  Hvordan legge til en dør til en kabinett
  Hvordan lage skap dører ut av kryssfiner, lim og laminatgulv
  Hvordan løser jeg u0026 amp; amp; Rengjør en berøringslampe i fast stilling?
  Slik beregner du SEER Rating Savings
  Popcorn takfare
  Gjør-det-selv Spray Utvidbar isolasjon
  Slik installerer du 12-til-12 fliser på et bad gulv
  Er en produsert hjem verdt remodeling?
  Hvordan henge nye kjøkkenskap
  Slik installerer du et bad under vaskeskap
  Slik doble utgangen av solpaneler
  Moderne Peis Remodeling Tips
  Ta vare på Varthane tregulv
  Hvordan polere og tette granitt benkeplater
  Direct-Vent peisflueinstallasjon
  Gjør det selv Concrete Patio
  Slik installerer du fliser i mobile hjem
  Slik legger du hull i hardvedgulv
  Riktig avhending av maling