Meksikansk Living Room Decor Ideas

Meksikansk Living Room Decor Ideas  Et populært interiør tema for stuer er en med meksikansk inspirasjon. Tradisjonell meksikansk dekor inkluderer elementer som skildrer en del av meksikansk historie, som håndlagde kunstverk. Ved å binde elementene sammen ved hjelp av landets naturlige farger og skoger, kan du oppnå en virkelig meksikansk-tema stue for å studere og se telenovelas.

Farger

Landskapet i et område kan direkte påvirke en innredningstil . Varme farger, som appelsiner, røde og gule, vil bidra til å sette tonen i et meksikansk ørkenlandskap. Kombiner disse fargene med lette nøytrale, som krem ​​og beige, som er til stede i meksikansk adobe.

Møbler

Naturskog, som furu og mesquite, bidrar til å oppnå rustikk appell fra en meksikansk stil. Inkludert store trehjul, som for en vogn eller trevogn, på veggene eller som ben på bordet, gjør også plassen rustikk, som om den er en del av en meksikansk ranch. Mørke eller lette lærmøbler vil også fungere som vil møbler bruke kuhuler (eller fauxhuler).

Tilbehør

Fargeløs Talavera keramisk keramikk er lett å finne online og i antikvitetsbutikker, og kan legge til et autentisk stykke Mexico i stuen. Aztec keramikk, også som er funnet i Mexico, er også et godt tillegg til en meksikansk-tema stue. Aztec-keramikk er ofte mindre farget og ser mer rustikk ut.

Artwork

Sammen med keramikk kunstverk for bordplater og hyller, legger du til kunstverk til Veggene er en annen måte å legge til meksikansk bluss i stuen. Diego Rivera, Jose Clemente Orozco og Frida Kahlo er bare tre av mange kjente meksikanske malere, og deres utskrifter finnes på mange nettbutikker. Din egen meksikansk-inspirert kunst, ved hjelp av varme farger og po tøy som en guide.

Tepper og kaster

Autentiske meksikanske håndvevde tepper og kaster inkluderer lyse farger og intrikate geometriske motiver. Meksikanske tepper kan være den endelige berøringen for å bringe vegger, tilbehør og kunst sammen. De legger også tekstur til rommet. Maskin-vevde tepper som ser autentisk ut, er billigere og finnes i mange møbler og online. De kan ha samme effekt, men kan ikke vare like lenge eller være like holdbare som den virkelige tingen.

Andre artikkelen

Slik måler du en Blueprint
Jungle Paint Ideas
Guide til kjøp av tankless vannvarmer
Slik tester du Bubble Lights
Hvordan å refinfinere en plast dusj base
Ideer til keramisk flis i kjøkkenet
Hvordan lage en vegg på Sheetrock
Slik bygger du en aktivitetstabell
Tips for Raffinering av tregulv
Typiske kostnader for et bad remodel
Feng Shui Soverom Maling Farger
Utvendige dørideer
Dekorer ditt utendørs hagerom
Hvordan kutte Vinyl Tile å passe
Om Bifold Dører
Skal jeg male eller reflektere mine kjøkkenskap?
Baby rom for jenter
Design ditt nye kjøkken
Hvordan blokkere banke en stasjon
Walk-in Shower Ideas