Maleri og dekorasjon for et barns rom

Maleri og dekorasjon for et barns rom 

1.

Bestem et tema for rommet. Dette kan tydelig defineres, som et jungel- eller ytre romtema, eller det kan være et mer generelt designskjema, som land. Vurder å holde designfølelsen på rommet i samsvar med resten av ditt hjem. Når du har bestemt deg for temaet ditt, vil det være enkelt å velge malingsfarger, møbler og tilbehør til babyens oppvaskeområde.

Velg ditt fargeskjema. Ifølge nettstedet Baby Room Decorating Idea, som babyen din vokser, begynner han å skille mellom farger. Lyse primære farger stimulerer babyens sanser; myke pasteller kan brukes til å berolige dem. Tradisjonelt er jentens rom malt rosa og guttenes rom er malt blå. Det er ikke nødvendig å følge dette som regel, men det kan være et hoppepunkt. Du kan også velge et fargevalg basert på tema eller designmotiv. For eksempel, hvis du foretrekker et moderne tema, bruk nyanser av brunt og aqua.

3. Bruk stenciler eller dekorative malingteknikker for å legge til et tilpasset preg på plassen. Ifølge Tiny Love, et selskap som produserer utviklingsmessige babylegetyper, stimulerer stimuli som mønstre og bilder et barns sanser. Hvis du ikke er komfortabel maleriutforming for hånd på veggen, er stenciler enkle alternativer, som faux-finishbehandlinger som svamp. Ragging er en fauxfinish som ligner svampe, men du bruker en klut til å spre malingen og skape ditt design. Vinyldekaler og klistremerker kan også gi opp et rom uten å kreve maling eller kunstnerisk evne.

4.

Tilpass med møbler og stykker som utfyller barnehagen. Tilbehør som mobiler, fargerike lamper, sengetøy og tepper vil forbedre plassen. Møbler som cribs, gyngestoler og skiftende bord er avgjørende i dette rommet. Når det gjelder å dekorere rommet, vil det rette utstyret virkelig bringe rommet sammen. Velg holdbare stykker som vil vokse med barnet ditt. Mens et temarom er ideelt for barnehage, når barnet vokser, vil hennes behov og smak endres. Slike stykker som krybber som kan konvertere til småbarns store senger er et eksempel på stykker som vil fungere godt i babyens rom.

Dekorere et barns barnehage er en flott måte å forberede seg på et nytt tillegg til familien. Mens tradisjonelt mange velger å dekorere på en maskulin eller feminin måte, avhengig av babyens kjønn, er det ikke nødvendig å velge enten rosa eller blå for et mellomrom. Når du har valgt et tema for rommet, er det enkelt å bruke maling og tilbehør for å bringe rommet sammen.

Andre artikkelen

Den riktige høyden til å henge en lysekrone
Slik legger du inn kjøkkenskap
Slik installerer du et toalett korrekt
Hvordan fjerne teksturerte takmaling
Kjeller Paint Color Ideas
Gjør-det-selv Patio Roll Gardiner
Hvordan gi hjemmekontoret et løft uten å bruke mye
Hjem inspeksjon sjekkliste for California
Kan jeg legge til en skjerm til min døråpning?
Hvordan male Square-Tile Floors
Interiørdekorerende ideer
Hvordan konvertere et skap til Office Storage
Hjemmeisoleringstips for gulv
DIY Stucco Repair
Brune og rosa Nursery Ideas
Slik konverterer du en peis til gasslogger
Hvordan kutte et vaskehull i en dyrket steincounter
Borat Termitbehandling
Slik fjerner du surt flekk fra betong
Ideer for to-stykke kronforming