Hvordan dekorere et langt rektangulært oppholdsrom

Hvordan dekorere et langt rektangulært oppholdsrom 

Ryd opp rommet

1.

Del rommet i to seksjoner. Du kan opprette to mellomrom med like store størrelser eller gjøre ett område mindre enn det andre, noe som gir visuell interesse.

2.

Opprett et spisestue hvis en del av rommet er ved siden av kjøkkenet. Definer spisestue med en firkantet eller rund teppe, en skjenk og store biter av veggkonstruksjon. En annen mulighet er å opprette et bibliotek, et studio- eller kontorlokaler på den ene siden av den lange stuen, og et underholdningsområde på den andre siden med et divisjonssofa og underholdningssenter. Hvis lyd fra underholdningsområdet blir et problem, kan du legge til hodetelefoner for alle som ser på fjernsyn eller lytter til musikk.

3. Bruk to boksene på øyenivå i boksene til fysisk opprett de to mellomrommene. Legg dem motsatt hverandre på stedet der du vil dele opp rommet. De åpne plassene i boksene vil dele rommet uten å helt blokkere avstanden. En annen mulighet er en lang boks med gulv-til-tak-skyggebokser som kun er åpen på den ene siden. Sørg for å gi god plass til behagelig bevegelse mellom de to områdene.

4.

Lakk en eller begge korte vegger i en aksentfarge. Velg en varm farge, som vil skape følelsen av at de ytre enden av rommet er nærmere. For eksempel, hvis veggene er malt en lyspulvergrå, må du mure aksentvegget i en varm oransje eller rustfarge.

5.

Sett på sofaen mot bokhylle-romdelene, noen få meter fra nærmeste vegg. Plasser to stoler overfor sofaen og legg et salongbord mellom dem, sørg for at det ikke er mer enn tre eller fire fot mellomrom mellom stykker. Eller plasser sofaen og stolene i en vinkel, noe som får rommet til å vises bredere. Forankr plassen med et stort teppe i varm farge. Hvis det er en peis, bør du fremheve dette fokuspunktet ved å vende eller vinkle sofaen mot den.

6.

Bruk samme fargevalg i de to boarealene. brukte moderne møbler i jordfarger med fargede tapeter i spisestuen, bruk et lignende utseende i stuen for å skape en følelse av kontinuitet og flyt.

Stuer er ment for avslappende og underholdende. Lang rektangulære stuer gir mye plass, men de presenterer også en utfordring hvis du foretrekker mindre plass til disse formålene. Du kan imidlertid skape intimitet i lange rom uten å ofre følelsen av plass de gir.

Andre artikkelen

Hvordan lage en Magnetic Bulletin Board
Hvordan velge firkantede kluter for runde bord
Slik installerer du Marble Tile på en dusjvegg
Hvordan bygge en spisesal med lagring
Slik forsegler du en ny keramisk gulv
Hvordan sette overgangsstrimler i laminatgulv
Ideer for isolering av et garasje tak
Slik blander du dine egne kjemikalier til å fjerne rust fra verktøy
Slik bytter du et bad undergulv
Hvorfor brukes legeringer i stedet for rent metall?
Slik måler du for å feste rundt Windows
Typer av skruer og navn
Hjemmeside Grunnleggende for romerske nyanser
Hvordan velge riktig farge for å male et oppholdsrom
Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
Slik organiserer du bolter for montering
Maling ideer for kontor dekorasjon
Hvordan installere Wood Rosettes
Vinduebehandlingsideer for Vaulted Windows
Hvordan å hente en betong uteplass