Gulv og monteringsverktøy

Gulv og monteringsverktøy  Når det gjelder gulv og gulvmontering, har du sikkert et stort utvalg å velge mellom. Gulvverktøyene du trenger er avhengig av hvilken type gulv du velger. Du kan til slutt finne det ganske interessant at selv om gulvmaterialer som vinyl og tepper ikke kan være mindre like, er installasjonsmåten ganske lik og så kan flere gulvverktøy deles hvis du planlegger å legge ned forskjellige gulv i forskjellige rom. < h2> Saks Et par tunge sakser er til nytte, enten det er å trimme teppe eller skjære ledning. De riktige saksene til gulvarbeid burde ha ett blad som er flatt slik at det kan hvile langs teppens søm og veilede trimmingen.

Teppekniv

En teppekniv har et uttrekkbart blad som er designet for å gi En jevn og jevn kutt langs både teppe og vinylgulv. Hvis du planlegger å gjøre mye gulvarbeid, må du sørge for å få en teppekniv som følger med utskiftbare kniver, men vær forsiktig da disse er knivskarpe.

Teppe Bolster

Teppeforsterkeren er et unikt verktøy som har en veldig spesifikk bruk. Den mest bemerkelsesverdige egenskapen til en teppeforsterker er et stort flatt blad som ligner en beverhale. Det er vant til å tette tepper bak takløs stripping for å sikre den på plass.

Knekker

Knekjæren er et annet verktøy som ikke brukes ofte, med mindre du har mye gulvarbeid. Knæ kickeren griper tepper med et sett med tenner slik at det kan strekkes mot veggene mens du presser mens knærne hviler på den polstrede enden. Tennene kan justeres for å ta hensyn til varianter i teppens tykkelse.

Gulvspiker

Hvis gulvbehovet har en tendens til å være hardt i stedet for tepper eller vinylfliser, leier du deg selv en gulvspiker. Når du legger ned et tregulv, går det mye raskere når dette verktøyet du laster med et klips av negler nesten som en pistol og så skyter veldig mye som en pistol.

Gulvskraper

Gulvskraperen er omtrent like stor som gjennomsnittet kost og har en glidende vekt som kan skape opptil 150 pounds per kvadratmeter påvirkning. Den høye kvaliteten på gulvskraperen er nødvendig for å fjerne alle former for eldre gulvmaterialer, inkludert fliser, linoleum og tepper.

Tile Cutter

En fliseskytter er et viktig verktøy når gulvene du velger er keramisk fliser. Dette verktøyet lar deg kutte et fliser til å passe når en flis i flis er for stor til å få jobben gjort. Dette er et passende verktøy som gir mye mer mening å leie enn å kjøpe, med mindre du planlegger å gå inn i flisleggingsvirksomheten.

Andre artikkelen

Historien om skorsteinpotter
Skal jeg male Exposed Wood Shelves White eller Ikke?
Slik matcher du kjøkken benkeplater og gulv
Hvordan kutte Sementbasert Siding
Slik Tile En Dusj Rimelig
Kjøkken Ideas for en Center Island og Cherry Cabinets
Gjør-det-selv-logg hjemme-sett
Slik fjerner du et bad forfengelighet for å installere en skipsvask
Hvordan male en Clawfoot Tub
Hvordan dekorere et kjøkken i British Colonial
Interiør Paint Tools
DIY solvarmer
Slik legger du til en skjerm på en veranda
Hvordan Skal Cedar Logs
Vaulted Ceiling Decorating Ideas
Innredningsideer for et nyfødt barneske
Hvordan velge Wall Art
Gjør-det-selv drivhusplaner
Hvordan bygge en betongbordsvibrator
Små baderomsprosjekter