Retro Design u0026 Decorating Ideas

Retro Design u0026 Decorating Ideas  Mange ønsker at de kunne ha blitt født i en tidligere tid, bare fordi de liker utseendet på mote og dekorering av den tiden. Heldigvis trenger du ikke å finne en tidsmaskin for å omgjøre deg med retro dekor. Bestem hvilken periode du liker best, for eksempel 'Atomic Age' på 1950-tallet, og begynn å lage over ditt boareal med retro-stil maling , møbler og dekorasjoner. Reproduksjoner av vintage reise plakater 'varierer mye i stil og farge', ifølge Sheffield School of Interior Design, og er en billig måte å starte et retro utseende.

Vegg med Retroannonser

Papir en vegg - en aksentvegg eller svært smal vegg vil gjøre prosessen mindre tidkrevende - med kopier av vintageannonser som er relevante for innholdet i rommet. For eksempel kan en av dine kjøkkenvegger vise frem retro-brødristerannonser som 1937 ' Toast and Jam '-stemplet fra Sunbeam (som beskrevet på' The Toaster Museum of the Day '). Alternativt kan du ramme originale eller reproduksjonsannonser individuelt og henge dem i klynger.

Hatbox sidebord

Vri et vanlig kafé-stilbord med en rund topp og enkelt tykk støttepinne til et tilpasset samtalestykke med tillegg av retro-stilte lommebøker. Fjern bordplaten og måle diameteren på støttestangen. Klipp hull av den diameteren gjennom bunnene og dekslene på opptil et halvt dusin retro-stilte lommebøker og trå dem på stangen, og danner en stabel som gjemmer stangen. (Hvis du kryper ved tanken på å kutte inn i vintagehattebokser, kjøp moderne reproduksjoner i stedet.) Legg deksene på igjen. Forene brikken visuelt med et tema, for eksempel Stetson hatboxes eller hatboxes med polka dots. Hvis lommeboksene du kjøper, inneholder den fortsatt hatten, som Stetson-kvinners 'Stratoliner' -hett på Philadelphia Museum of Art, viser hatter i tilfeller eller på mannequinhoder, beskyttet mot skadelig sol.

Old-Fashioned Fjernsyn

Ta ut en antikk tre-innrammet fjernsyn eller bygge en overbevisende imitasjon som fungerer som et 'skall' rundt din moderne TV. Dette ville fungere godt i en stue som trenger et stort møbelstykke for å forankre det. TV-apparater var veldig store og moderne er små, og den ekstra plassen inne i rammen blir lagret til DVD-samlingen. Antikke TV-apparater kom i forskjellige stiler, størrelser og former, så studer et utvalg av dem før de bestemmer seg for å ettermontere fjernsynet ditt.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en kylling Coop med en Pickup Camper Cover
Hvordan fikse løs skruer
Slik fjerner du Old Rubber Carpet Padding
Hvordan å fullføre kjeller vegger med en damp barriere
Typer Flat Roof Systems
Slik installerer du en garasjeportåpner i et kabeldrevet hus
Slik installerer du Bifold Closet Dører på laminatgulv
Billige Kitchen Ceiling Ideas
Bedroom Decoration Ideas
Hvordan dekorerer jeg et interiør peis mantel?
ASTM-betongtyper
Elektriske varmeovner Vs. Veggvarmere
Slik installerer du en inngangsdør og ramme
Hvordan sette opp et solenergisystem
Hvordan få en lavere elektrisk regning
Hvordan velge en Miter Saw
Tradisjonell kjøkkendesign ideer
Hvordan Bytte En Jigsagblad
Ulike stiler av verdier
Hvordan å ramme et loft i en garasje