Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem

Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem 

1.

Tegn et stort rektangel på et stykke papir. Dette rektangelet representerer toppbildet av ytterveggene til et hus med en etasje, to soverom og et bad. Denne utformingen vil lære deg grunnleggende om å tegne et boligs planløsning, som du deretter kan tilpasse for å møte dine spesielle behov.

2.

Sett på papiret så rektangelet ' s lange side løper fra venstre til høyre, og tegner en vertikal linje som skjærer gjennom den venstre tredjedel av rektangelet. Denne linjen representerer husets første innervegg. I det nye området igjen av den vertikale linjen tegner du en horisontal linje som deler det nye området i halvparten. Merk både topp og bunnhalvdel som 'soverom'.

3.

Tegn en vertikal linje hvis toppunkt er midtpunktet på topplinjen i hovedhuset rektangelet. Bunnpunktet er en tredjedel av husrektangelens bredde målt fra toppkanten av det rektangelet.

Tegn en horisontal linje som forbinder bunnpunktet til linjen du nettopp har tegnet, med den høyre kanten av soverommene du trakk tidligere.

>

5.

Merk det nye rommet du lagde på det øvre sentrum av husplanen som 'Baderom'. Merk regionen til høyre på badet som 'kjøkken', og merk det resterende området nederst til høyre i huset rektangel som 'stue'.Romavdelingene som nettopp er gitt er et utgangspunkt. Du kan 'glide' (dvs. slette og repetere) veggene der du trenger dem, men for din første plan eller to, hold linjene nær hvor du har tegnet dem. Årsaken til at du gjør dette er at et hus er s Plassen må deles opp på måter som tar hensyn til brukslinjer og også aktiviteten til beboerne. De nåværende underavdelingene du har gjort, tar hensyn til disse kriteriene.

6.

Last ned, fra gulvplanene knyttet til fra Ressurser, toppbilder av følgende inventar: dusj, toalett, bad vask, komfyr, kjøleskap og kjøkkenvask. Last ned også dør- og vindusbilder.

7.

Kopier ovnsbildet til et program som lar deg måle og endre størrelse på bildene. Bruk dette programmets resizingverktøy til å gjøre den lengste siden av kaminens bildemål mellom en åttende og en fjerdedel av den lengste siden av kjøkkenet i huset ditt rektangel. Endre størrelsen på hver av de andre bildene på samme måte, og gjør den lengste siden måle mellom en åttende og en fjerdedel av den lengste siden av rommet som vil inneholde bildet.

8.

Skriv ut og klipp ut flere kopier av hver av bildene, for lett plassering inne i rektangelet.

Legg dørbilder på et hvilket som helst sted du liker langs de følgende linjene: (Merk at 'topp' og 'bunn' ikke refererer til faktiske høyder her, men bare til stillingen på gulvplanen som du ser den.) høyre kantene på hvert soverom; bunnen av badet; kjøkkenets toppkant og stuens nederste kant.

10.

Sett vinduet utklipp langs disse kantene: det øverste soverommet er igjen nedre soverom 's bunn; bad og kjøkken toppkanter; og stuen nederst.

11. Legg dusjbildet du kutter ut langs badets øverste vegg i det rommet. Juster vasken og toalettbildene i det rommet langs den høyre veggen.

Plasser, inne i kjøkkenet, ovnen bildet mot den venstre veggen og plasser vasken og kjøleskapet mot de øverste og høyre veggene , henholdsvis.

13. Fullfør planen din ved å feste utsnittene på papiret med romrektangelet, og kopier det eller omformulere det.

Gå inn i et hjem hvis planer du har trukket, kan være utrolig givende. Men før du kommer ut linjalen din og blyanten, er det en god ide å studere flere eksisterende planer for å lære forskjellige muligheter for å dele opp et hjem interiør. Dette, du vil være sikker på å ta med viktige elementer du kanskje har oversett. Når du har en ferdig planløsning som du vil bygge et egentlig hus fra, må du sørge for at planen din er mulig gjennom å ha en erfaren arkitekt å evaluere det.

Andre artikkelen

Slik installerer du Granitt Tile Over Laminate
Hvordan bygge utendørs Fieldstone peiser
Akryl ark håndverk
Slik installerer du en dusjbase med fliser
Veggkraninstallasjon
Verktøy for fjerning av fliser
Hvordan lage et hjørne kjøkkenskap for best å bruke det blinde kjøkkenhjørnet
Slik fjerner du selvklebende flis
Cultured Marble Alternativer for Dusjvegger
Hvordan lage blomster fra plastpose
Uvanlige bruksområder for modulbygging
Slik leser du en høydemåler
Tregulv Gulvbeleggsteknikk
Hvordan Gassdrevet luftovn fungerer
Hvordan bygge et Solar Heat Panel
Sanded Caulk vs Unsanded
Oriental Bedroom Ideas
Slik installerer du et oppvarmet toalett i kjelleren
Groundhog Day Crafts for Children
Slik installerer du betongbrett i en dusj