Ideer til å dekorere bord til jule middager

Ideer til å dekorere bord til jule middager  Julbordene gir mange muligheter til å dekorere. Du kan uttrykke ferie temaer gjennom slike elementer som sted kort og matter, plating, briller, servietter og serviettringer, centerpieces, stearinlys og bordduker. Bruk ekstra detaljer, for eksempel gjesteforestillinger, kranser, kranser og pynte lysekroner, for å legge til en festlig fest på bordet ditt.

Farge Temaer

La feriefarger bære juletemaet ditt for deg. Sett bordet ditt i rød og hvit eller blå og hvit eller grønn og hvit. Du kan også bruke et mer moderne fargevalg, som sølv og grønt, rosa eller rødt, eller gull og hvitt. Hvis du har en mer tradisjonell følsomhet, bruk mørk rød og lysegrønn eller dyp grønn og lysrød. For en slående effekt, bruk en monokromatisk skjema, og sett et helt hvitt eller alt rødt bord.For å lage et rødt og hvitt bord bruker du bordduk, servietter, plassmatter og serviettringer i forskjellige nyanser av rødt. Hold plating, sted kort, briller og lys snøhvit. Bruk kremete hvite lys i røde lysestaker. Bygg et helt hvitt midtpunkt fra nelliker, narcissus, vinterbær og krokus. Påfør samme prosess for å lage andre to-tonetabeller.For å lage et monokromatisk grønt bord, par blekgrønne sengetøy med smaragdglassplater og klare grønne briller. Bruk sprigs av gran som serviettringer, og fest plasskort til magnolia blader. Lys bordet med tykke rosmarin-wrapped bivoks votives. Lag et midtpunkt fra firgrener, grønn vinterheliotrope, timian, umodne grønne bayberries, daphne, grønn blomstrende kale og engelsk eføy. Bruk denne prosedyren til å lage andre monokromatiske tabeller.

Klassiske temaer

Julmiddag gir best mulig unnskyldning for å bryte ut bestemorens kina. Få mest mulig ut av antikke plating og glass ved å omgjøre det med en tidsinnstilling. Bruk rik farget damaskduker og servietter, broderte plassmatter, gull serviettringer, vintage kandelabra og gravert sølvkort. Lag et viktoriansk midtpunkt med vinterblomster og frukt, som sypress, fallerroser, tranebær, kumquatgrener, furugrener og vinter jasmin. Lag en gammeldags atmosfære ved å blande frodige teksturer og farger. Forbedre atmosfæren ved å plassere speil bak kranser, buketter og kranser.

Earthy Themes

Design et jordet julegabell ved å bringe utendørs inne. spisestue med boller av holly og balsam. Dekke bord med potter av pommes frites. Sett bordet med enkel hvit belegg, glass og sengetøy, men gi det stil ved å bruke l iving centerpieces, for eksempel miniatyr juletrær, potted paperwhites, boller av mos eller amaryllis. Stol bordet med store hvite lys omgitt av ringer av nøtter eller tranebær. Tie servietter med kjever av lange furu nåler.

Eklektiske temaer

Julebordet trenger ikke være en formell affære. Opprett et uformelt, men elegant middagsbord ved å forlate bordet ditt. Bruk en mishmash av middagskina og glassvarer, blander melkbriller med vinboller, pilgarn med tåkeplater. Inkluder feriefargene som rød og grønn, men bland dem med andre farger, for eksempel gul, turkis, aubergine og brun. I stedet for å bygge et tradisjonelt midtpunkt, presenter en skål med fiken og sitroner eller en kurv med vakre vinterrotgrønnsaker. Plukk te lys i glassglass i stedet for å bruke kandelabra.

Andre artikkelen

Hvordan å beregne ampere
Slik byder du på boligbygging
Alternativer til HVAC-systemet
Hvordan lage dine egne gulvplaner
Hvordan kutte dekorative veggpaneler
Europeisk toalettinstallasjon
Slik installerer du vindusdeksler
Hvordan Estimere Kostnaden av en Masonry Peis
Hvordan å refinansiere en kommersiell bar
Hvordan velge Paint for å matche en Trøster
Slik bytter du paneler med gips
Slik setter du en parabolantenn i en solarskål
Slik Restrer Duette Shades
Typer av taktekking
Hvordan installere Wood Rosettes
Den beste måten å rengjøre fettete kulelagre
Hvordan skille en vegg med molding
Hvordan remodel et kjøkken og fritid rom
Franske land interiørdesign ideer
Slik løser du keramiske fliser