Hvordan å dekorere en gammel verden stil soverom

Hvordan å dekorere en gammel verden stil soverom 

1.

Integrer klassiske arkitektoniske elementer. Buede vinduer og dører har et forseggjort utseende, mens utsatte trebjelker og veggstolper fremkaller et fransk våningshus. Hvis soverommet ditt ikke allerede har disse store elementene, legger du til detaljer som beadboard, støping og takmedaljonger for å gi rommet ditt en storslagen luft.

2.

Velg et fargeskjema. Den gamle verdenskonfigurasjonen avverker pasteller og mettede farger for dypere, juveltoner og antikke overflater. Dypblå, lysere robins eggblå, rose, krem, steingrå, varmere rosenrød, mykt valmuefrø svart, rubin og jade skaper en nedtonet tone i soveromsdekor.

3.

Legg til grafikkelementer på vegger. For et klassisk utseende, bruk Chinoiserie- eller toile-trykt tapet til en aksentvegg. For en subtilere effekt, bruk stenciler til å bruke en fleur-de-lis eller paisley trim til bunnen av soverommet vegger.

4.

Møt ditt Old World soverom med klassiske stykker. En smijerns sengeramme med et rullet hodegjerde har kongelig stil, mens et polstret hodegjerde gir en luksuriøs tone. En himmelseng kan ha en lett baldakinhode eller tyngre draperi suspendert fra gardinestenger festet til taket.

5.

Lagetekstiler til franskinspirert boudoir. Prøv blomster og striper i kombinasjon for vindubehandlinger, eller en paisley kaste pute ved siden av en annen pute dekket av et sveitsisk prikkestoff. Stack kaster i forskjellige farger og trimmer i enden av sengen eller på en trestøvsuger.

Tips og advarsler

 • Lys opp ditt gamle verdens soverom med
 • Unngå matchende vindubehandlinger og sengetøy, som ser for kataloginspirert ut på Old World-innredningen.
 • Gamle verdenstil gir et soverom en glamorøs, romantisk følelse. Hvis du har budsjett og tid, investerer du i et fullstendig gammelt redesign, med europeisk stil, arkitektoniske funksjoner og antikke brikker. Men selv på et mer beskjedent budsjett kan du bruke faux-ferdig, loppemarkedfunn og vintagebiter for å legge til hint av Old World-dekor til interiørdesign. Tilpass utseendet ved å lage et favorittmaleri i en forsiktig utskåret ramme eller ved å vise en souvenir på en Rococo sokkel.

  Andre artikkelen

  Slik bytter du en Backsplash
  Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
  Hvordan Stain Maple Skap
  Kvalitet Måleverktøy
  Gjør det Yoursel: Plastic Counter Tops
  Slik arrangerer du kunstige orkideer
  Hvordan finne ut hva den nye konstruksjonen vil være på min gate
  Slik installerer du en svart og hvit rutete vinylgulv
  Lucky Feng Shui Farger
  Hvordan velge fliser til dusjvegger
  Installere en treovn skorstein på et tinntak
  Hvordan å klare et tak med gips
  Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
  Slik fjerner du Berber Loopteppe fra Betong
  Installasjonsinstruksjoner for stormdør
  Hvordan bygge en Roll-in dusj
  Hvordan finne et kjøp på en auksjon
  Billige materialer for baderom remodeling
  Hvordan donere lysarmaturer
  Typer innfelt belysning