Slik reface en counter top

Slik reface en counter top 

1.

Tør overflaten av den eksisterende benkeplaten med en beltespisser, løp sanden over det sakte for å ta av skinnet. Rengjør støvet.

Mål hver del av benken, ta separate målinger for hoved horisontal overflate, hver vertikal kant langs fronten og andre deler som vil bli toppet med laminat. Merk hver enkelt ut på stykker av laminat. Legg ca 1 tomme rundt hvert stykke laminat mens du markerer det. Klipp brikkene ut med en verktøykniv, scorer langs merkene og snapper brikkene på linjene.

3. Bruk en limbrikke til å spre kontakt sement over hele baksiden av hvert stykke kuttet laminat. Spred det på benken også. La sementen tørke til berøring, noe som bør ta ca. 15 minutter. (Merk: Selv om kontakt sementet vil føle seg tørt, berører det umiddelbart til en hvilken som helst overflate som også har kontakt sement på det, så la ikke to stykker røre.)

4. < / p>

Plasser kuttlaminatet for frontens vertikale kant av bordplaten foran spannen hvor det legges til. Trykk på stykket til overflaten, og la 1-tommers overheng rundt.

5. Trykk på stykket på plass med en laminat j-rulle. Trim av 1-tommers overheng med ruteren, og løp laminatbiten langs kanten.

p> 6. Sett dowel stenger over benkeplaten, kantet side ved side, en fot fra hverandre, vendt frem og tilbake. Ta det store stykket laminat som du kutter på toppen og legg det over stengene. Stengene holder laminatet skilt fra overflaten til den er riktig plassert.

7.

Skyv stangene ut, trekk dem fremover, når laminatstykket er i posisjon. Trykk stykket ned til overflaten. Rull over det med en lami nate j-roller for å sikre den. Trim av de overliggende kantene med ruteren.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du trimmer laminatet.
 • Refacing en laminert benkeplate refererer generelt til prosessen med å installere nytt laminat over det. Dette er en god løsning for en benkeplate som er strukturelt fin, men overflaten er slitt eller utdatert. Det nye laminatet er installert med kontakt sement, en type hurtigbindende lim. Pass på at eksisterende laminat er glatt, ubrutt og helt sikret til overflaten før du begynner.

  Andre artikkelen

  Slik setter du ertgrav i betong
  Slik leser du målingene på Stanley-nivå
  Billig House Decorating
  DIY Beadboard
  Hvordan lage en betong rampe for en rullestol
  Slik dekker du betongstrinn med tre
  Slik installerer du Craftmaster Bifold Dører
  Aluminiumfolieproduksjonsprosess
  Glassfiberisolasjon og helsefare
  Hvordan installerer jeg en Square Stock Chair Rail?
  Hardy Plank Siding Tips
  Mural ideer for Kids Rooms
  Forbruksartikler for trearbeid
  Rosa og brune babyrom
  Hvordan reparerer jeg et tregulv som er oversatt?
  Hvordan fungerer solenergi for hjemmebruk?
  Bruce Hardwood Flooring Instruksjoner
  Slik installerer du en vedovn i en garasje
  Brannbestandig byggemateriale
  Dampdusj komponenter