Slik installerer du 16-til-16 Bad Wall Tile

Slik installerer du 16-til-16 Bad Wall Tile 

1.

Dekk badveggen med et sementbakerbrett som beskytter veggen mot fuktighet eller vann som kan danne seg bak flisene. Bor i skruer med bøylformede hoder som er utformet for å feste bakplaten i veggtappene siden 16 til 16 fliser er tunge.

Bland flis lim eller mørtel som brukes For å holde flisene på plass, følg produsentens instruksjoner. Spre opp limet på baksiden av flisene, ved hjelp av en trowel for å forhindre drikking. Hvis det ikke er et problem, spre en stor mengde lim direkte på bakerbrett, bruk trowel.

3.

Trykk på flisene fast på bakplaten og hold det på plass i noen sekunder. Start i det fjerne hjørnet av veggen og arbeid utover mot døren. Dette bidrar til å forhindre unødvendig kutting av flisen til kanter.

4.

Arbeid fra toppen av veggen mot gulvet, plasser 16-ved-16 fliser ved siden av hverandre med et mellomrom mellom hver enkelt. Bruk avstandsstykkene for å holde flisene i linje og firkantet på bakplaten. Også pre-cut-firkanter på bakplaten vil hjelpe til med å holde dem firkantede.

5.

Dekke hele wa ll til du når kantene som krever kutting av fliser. Plasser kanten på målebåndet på veggen eller hjørnet og måle avstanden til kanten på flisen på veggen. Denne avstanden pluss avstandsavstanden er den mengden du trenger å kutte.

6.

Klipp flisen med en flisskytter eller en våt sag. Tørk overflødig vann eller rusk ut av flisen med en klut og legg flisen på veggen der målingen ble tatt. Fortsett å måle og kutte kantflisene for å fullføre veggen.

7.

Bland innlimmen, etter instruksjonene på posen. Kombiner den tørre blandingen og vannet til den danner en konsistens som ligner pannekake-smeten. Bruk en fugemasse og stor svamp for å spre fugen mellom flisene. Fyll ut alle hullene og smør fugemassen med flottøren.

8.

Pak inn fugemassen etter at den har satt i 48 timer. Påfør fugemasse som angitt.

Tips og advarsler

 • Bruk en lysende flis for å gjøre badet større.
 • Å dekke badveggen med 16-til-16-tommers fliser gir et ekstra lag av beskyttelse mot vannskader og fuktighet. Ved å bruke større fliser kan du fullføre prosjektet raskere. Også, 16-by-16 fliser kommer i en rekke farger, både lyse og mørke, som legger kontrast til nesten alle bad. Å legge 16-til-16 fliser til bad vegger er et gjør-det-selv-prosjekt som vanligvis tar to dager å fullføre fra start til slutt.

  Andre artikkelen

  Hvordan gjøre huset ditt energieffektivt før du kjøper solcellepaneler
  Slik bruker du lengre borekroner
  Hvordan Kutte Aluminium Soffits
  Tomme peis ideer
  Slik endrer du en Skilsaw
  Hvordan male grønn sponplater
  Art Nouveau Møbler Styles
  Hvordan komme i gang på et solenergisystem for hjemmet ditt
  Typer av vannforsyningsrør
  Slik installerer du Utendørs Patio Tile
  Typer Garage Gulv
  Hvordan installere Heavy Tile på en vegg
  Hvordan gjenopprette laminat benkeplater
  Hvordan lage en garasje leilighet
  Baderomforbedringsideer
  Hvordan velger jeg hjemme byggematerialer?
  Slik installerer du porselenfliser i bad
  Omvendt osmose system vs vannmykner
  Hvor mye koster det å være DirectBuy-medlem?
  Hvordan bruke en Kicker å installere teppe