Jungle Paint Ideas

Jungle Paint Ideas  Et malingsjungle-tema gir et eksotisk bakteppe der man kan presentere møbler, kunstverk, gulv og tekstiler i alle rom. Med en liten fantasi og et par bokser med maling, gjør et vanlig rom til en jungel-inspirert flukt fra typisk interiørdesign.

Muraler

Muraler er et godt alternativ for å legge til et jungelutseende til et rom. Tenk på en veggmaleri med en bambushytte i forgrunnen, en liten dam foran og fjell i bakgrunnen. Bruk stenciler for å forenkle malingsprosessen. Fest sjablongene til veggen med tape og fyll i sjablongene med ditt valg av farger. Dyredyr er et populært alternativ for jungelmalerier og fungerer godt i juvenile rom.

Animal Prints

Animal print tilbyr tidløs design og blander godt med mange forskjellige stiler. Mal en vegg i en sebra stripet del under en stolskinne. De sorte og hvite zebra stripene passer godt sammen med svarte møbler, hvitkalkede gulv og røde aksenter. Stencils formet som sebra striper gjør raskt arbeidet med maleri prosessen. Opt for leopard flekker; Disse kommer i en rekke farger, fra beige-gul og brun til svart og hvitt. Lag en fauxfinish for denne effekten ved å bruke flere forskjellige malingsfarger og dabbing malingen på veggen med en stippelbørste eller liten svamp.

Blader og trær

Epitomiser et jungelutseende med en samling av løvrike utskrifter og palmer på veggene. Arbeide i et hjørne, male et stort, grønt blad som strekker seg utover hjørnet på den tilstøtende veggen. Bruk store, leaf stencils om nødvendig for å fremskynde prosessen. Bruk tre forskjellige farger med maling og fokus på å skape flere forskjellige typer blader for en jungel effekt. Overlappe blader for å etterligne utseendet til en jungel med blader blåser i brisen. Kombiner dette med palmer og synlige trunker. Velg flere nyanser av brun og svart for å oppnå forskjellige utseende. Lag skygger og lyse mellomrom med hvit og svart maling for kontrast og dybde.

Andre artikkelen

Slik begynner du å installere tregulv
Thatch Roof Instruksjoner
Hvordan å kutte ut hjemme kanal arbeid
Hvordan rive ned en vegg i et hus
DIY Vinyl-Kutting
Hvorfor blir lysene svarte?
Slik installerer du HardiePlank Siding
Hvordan bygge skjemaer for en Cement Driveway
Hvordan kutte en svamp gummi pute
Veibeskrivelse for bruk av en rørrulle
Tørke kluter vs Oppvaskkrok
Innredningsideer for et strand-tema barnas baderom
Hvordan lage soverom Slippers
Ideer til dusjmurer
Kobberrørtyper
Hvordan bygge et bad Backsplash
Slik fjerner du betongfesteelementer
Hvordan dekorere en osmannisk
Slik isolerer du interne vegger
Stilfulle soverom dekorere ideer