Hvordan lage et hjem i spansk stil

Hvordan lage et hjem i spansk stil 

1.

Design utsiden av huset for å inkludere spansk stil og detalj. Bytt ut eksisterende taktekking til fordel for tungt spansk terra-cotta-flismateriale. Den spanske arkitekturen bruker lavt taktekk, noe som gir hjemmet et klassisk utjevnet utseende.

2.

Dekk veggene med en stiplfinish. Mal i kremaktig beige eller veldig lysebrun for å gå med den spanske d u0026 eacute; cor. Vinduer, døråpninger og verandaer skal ha buede innkjørsler.

3.

Fullfør utvendig design ved å inkludere balkonger i andre etasje som åpner opp til forsiden av huset. Spanske hjemmeplaner på nettstedet Amazing Plans bruker smijern til porter, balkongrengjøring og gjerder. For landskapsarbeid alternativer, bygge en gårdsplass av terra cotta fliser, grovhakkede benker og potteplanter for å gi et utendørs samtaleplass som også fører gjester opp til inngangsdøren.

4.

Ta en teksturert vegg inn i interiøret i hjemmet. La plass til små buede nisjer i hvert rom. Dekk veggene med et gipsmateriale og maling med spanske farger som hvit, brun, blå, rød, gul eller oransje. For en faux tekstur farge, maling vegger i en lys farge som hvit, og pensel en maling skygge lysere mørkere over veggen med tilfeldige penselstreker. Arbeid rundt veggen til du oppnår ønsket effekt.

5.

Dekk gulv med hardt materiale eller naturlig flis, som terrakotta eller keramikk. Legg til fargerike spanske gulvtepper for å legge til komfort og aksentfarger inn i rommet.

6.

Kjøp mørke tremøbler for å plassere seg rundt i rommet. Hold møbler på et minimum for å holde plassen fra å se rotete. I tillegg, se etter møbler stiler som inneholder smijern design med det mørke treet for et spansk utseende.

7.

Fullfør atmosfæren i ditt spanskstil ved å legge til minimal tilbehør . Spansk-påvirket veggkunst er ideell, så vel som naturlig keramikk, urner eller pulserende malte potter som skal plasseres på gulvet eller flytende hyller.

For de som setter pris på stil og design fra Spania eller Middelhavet, oppdaterer du huset og verftet med spansk påvirkning for å skape ditt drømmehus. Spesielle egenskaper i et spansk hjem inkluderer smijerns gjerde, gårdsplass og stuccofinish. Siden disse funksjonene og mer er unike for den spanske stilen, kan det hende at mye av hjemmet ditt må gjennomgå en overhaling for å oppnå utseendet. Når du har fullført utvendig design, ta med spansk stil inn i hjemmet ved hjelp av en rekke funksjoner og arkitektoniske detaljer.

Andre artikkelen

Corian Repair DIY
Hvordan dekorere et barnehage med Winnie the Pooh
Slik setter du en rose i en snøflod
Slik fjerner du rust fra en negle
Slik installerer du korkunderlag for konstruerte flytende tregulv
Fluorescerende ballasttyper
Betyr Cedar Degvek?
Instruksjoner for å innføre en glassfiberbad
Hvordan lage håndskårne stearinlys
Hvor stor skal et område teppe være?
Hvordan lage et hjem Pantry
Slik registrerer du ditt trådløse Bosch-verktøy
Ideer for flisegulv i et spisestue
Slik bruker du serienumre for å finne år med mobilhjem
Slik installerer du radiatordeksler
Hannah Montana Room Decorating Ideas
Maling fjerning verktøy for betong
Hvordan lage Adobe-blokker for hus
Slik måler du utsiden av et hus
Hvordan dekorere en småbarns baderom