Vindubehandling Stoff stiler

Vindubehandling Stoff stiler  Vinduesprosesser gjør så mye mer enn å gi personvern, filterlys, blokkutkast og lette varme. De kan ha dramatisk effekt på utseendet på et rom, gi et rom lagt karakter eller forbedre karakteren et rom har allerede. Materialet som har en grad av gjennomsiktighet som chiffon, sengetøy, blonder og løst vevd bomull og silke, kan gi et rom et umiddelbart lys og luftig utseende. Dette materialet kan gi et romantisk utseende til et rom og ser fantasifullt ut i vinden foran et åpent vindu. Du kan bruke denne typen materiale alene som gardiner eller sammen med et tyngre sett av draperier. Dette stoffet ser også godt ut som et vinduesvegg: en lengde av materiale som du draper langs gardinestangen til et vindu. Det filtrerer ikke lys eller gir privatliv, men gir vinduet en slående effekt.

Tyngre stoffer

Stoffer som tapet, fløyel, grovt vevet silke og slitekurv er tyngre stoffer som passer til flate vindubehandlinger. Disse stoffene gir En umiddelbar rikdom og prakt i et rom. Men på grunn av tykkelsen og vekten er de virkelig best for store rom som er elegant innredet, da det er fare for at de bare ser store og plage på et mindre rom. Slike stoffer ser også bra ut med ekstra detaljer, for eksempel tasseled eller beaded trims. Bortsett fra å bli brukt som draperier, ser de også godt ut som valanser, henger noen få inches under gardinestangen.

Middels tykt stoff

Mediumvektstoff gir deg den mangfoldigheten og allsidigheten som tungvektene enkelt ikke har. Du kan få en middels blanding av nesten alle typer tekstiler, for eksempel bomull, sengetøy og silke, alle kommer i mellomstore blandinger og plater, brokade, tikkende, taft, duponi og chintz er alle mellomstore stoffer. er lettere å jobbe med, fordi alle varianter har en tendens til å draperes godt og ofte gir deg et nesten uendelig utvalg av mønstre å velge mellom. Slike stoffer fungerer godt som gardiner, gardiner av enhver stil, valanser, romersk eller ballong nyanser og mange andre.

Andre artikkelen

Kjeller Remodeling Ideas u0026 Tips
Slik Hard-Wire en bad fixture
Den beste måten å klippe en HardiePlank på
Baderomsdekorasjonsråd
Små skapede ideer
Slik bruker du PVC-sement
Hvordan inspisere taklysene
Restroom Ideas
Hvordan forsegle speil på badet
Slik installerer du et spyleventil Toalett
Hvordan dekorere i en toskansk middelhavsstil
Hvordan velge fargen på sidespor for et hjem
Dekorere prosjektideer
Grus oppkjørselen ideer
Linoleum Styles
Populære typer marmor til gulv
Slik installerer du Tile for Tub Walls
Propan Lodding Tips
Hvordan å omdanne en antikke lysekrone
Hvordan kutte innsiden av en PVC-rør