Viktoriansk utvendig bondgård farger

Viktoriansk utvendig bondgård farger  Den viktorianske epoken, som varte fra ca. 1837 til 1901, var karakteristisk i alle områder av kultur fra mote til sosial adferd til arkitektur. De arkitektoniske stilene i viktoriansk tid har mansardtak, intrikate parentes, buer, kurver, kolonner og store og særegne vinduer og fargeskjemaer. Når det gjelder viktorianske gårdshus, kan du virkelig male dem hvilken som helst farge du ønsker, men enkelte farger er mer reflekterende av den viktorianske tiden.

Fet farger

Historie- og designeksperter ser dristige farger som autentiske viktorianske farger, til og med for gårdshus. Farger som dype, brente røde og burgunder; jager grønn; mørk sennep gul; og rik, sjokoladebrun var ganske populær under viktorianske tider. Disse dristige fargene var en reaksjon på tendensen til å male husene alle hvite i løpet av før borgerkrigen. For gårdshus kan du male utvendig med en fargekombinasjon av tre dristige farger som sienna rød, jagergrønn og brent gul, med en farge for hovedpanelene og de andre for aksenter som rammer, kurver, buer og fancy braketter.

Nøytral og fet farger

Bruk av en kombinasjon av en nøytral farge med en dristig farge for å bygge eksteriør var også populær i viktoriansk tid; det resulterer i et splash av farge uten å være for overbærende. For eksempel kan du bruke myntegrønt for hoveddelene av en gård, med burgunder, brent gul eller sjokoladebrun for aksenter og trim. Den lettere, mer nøytrale fargen gir Farmhouse et iboende rustikk utseende, mens den sterkere fargen vil bidra til at den blir tro mot sin viktorianske arv.

Hvit

Hvite eksteriør var populært for viktorianske hjem av det gotiske revivalvariet, som var den første typen viktorianske hjem å dukke opp i Amerika. De var enten stein eller tre, og sistnevnte hadde ofte eksteriør som var hvite eller offwhite, noen ganger med kullfarget tak. Ifølge David Taylor, forfatter av et nettsted utelukkende viet til viktorianske hjem, utviklet arbeiderklassens viktorianer en folke- og våningshusversjon av den gotiske vekkelsen på 1840-tallet som er allestedsnærværende rundt New England selv i dag.

Andre artikkelen

Slik installerer du Tongue u0026 Groove Plywood
Roll Roofing Tips
Slik installerer du ditt toalett etter flislegging på badgulvet.
Colorado State Building Codes for Trapper
Slik monterer du flytende veggmantler
Pool Room Ideas
FHA Crawl Space Krav
Peis og mantel design ideer
Rimelig måter å oppdatere kjøkkenskap
Hvordan bygge en trelagringsdekkboks
Interiørdesignoppgave Forslag Ideer
Slik fjerner du en rustet mutter fra en Tolietflens
Hvordan kutte Birch Plywood
DIY Markise
Slik rammer du for Windows og Døråpninger
Slik overfører du fra buet teppe til flis
Slik beregner du uregelmessig formet betonglag
DIY: Svømmebasseng Oppbevaringsboks
Hvordan Epoxy en Cement Countertop
Slik installerer du et rustikk gulv