Veiledning for Faux Finishes på Masonry Surfaces

Veiledning for Faux Finishes på Masonry Surfaces 

1.

Bruk faux murstein stenciler for å skape utseendet til en antikk murvegg. Brickfiner, presentert enten inne eller ute, låne et antikkstykke til en struktur og dekker blid og kjedelig vanlig betong. Stencils produsert av tøff, myk plast er enkle å plassere og male, og er tilgjengelige i et bredt spekter av design for å etterligne murstein, stein, tre eller fliser. Velg enten lim eller ikke-klebrig stablere. Du kan kjøpe dem på nettet eller fra ditt lokale hjem og hagesenter. Påfør maling eller flekk over stencilen etter produsentens pakningsanvisning. Husk å rengjøre stencilen din nøye før du går videre til neste område. Før du legger på stencilene dine, belegge du veggen med et lagslag av latexmaling. Nøyaktig etterligner fargen på mørtelet du ønsker å kopiere. Spesielt porøse vegger kan kreve et andre lag for tilstrekkelig dekning. Velg en vannbasert maling for enkel opprydding, og vær sikker på å velge en høy kvalitet, vaskbar maling. Faux-finish-veggen vil vare i mange år, og trenger bare en og annen vask eller berøring.

2.

Bruk en håndbrett eller teksturverktøy for å imponere kreative design på betong Fersk betong kan bli strukturert mens den fortsatt er våt, mens gammel betong er resurfaced med troweled-på fersk sement. Mangfoldet av teksturer som kan påføres betong er begrenset kun av kunstnerens fantasi. Eksperiment med blader, treblokker, frimerker , skjermer og grov klut til du oppnår det e et mønster som gleder deg. Bruk revet strimler av papir for å lage en realistisk rockfinish. De revet kantene av papiret ligner sprukne steiner.

3. Bruk syrerørk til teksturert betong for å skape en ny og uvanlig overflate. Farget betong, også kjent som farget betong, er en populær metode for å legge varme og farge til en kjellervegg, uteplass eller betongfuglbad. Påfør en grunnfrakk av primærfarge først og følg med 'vasker' gjennomsiktige farger til du oppnår ønsket resultat. Påfør flekk med børste, rulle eller fille. Tørk av overflødig farge med en fuktig fille.

Tips og advarsler

 • Husk når du bruker stenciler at ditt underlag vil være fargen som viser seg etter stencil er påført. Velg en 'mørtel' -farge for å blande med din sjablongdesign, det være seg murstein, stein, flis eller tre.
 • Selv om hellet betong er et sterkt og holdbart byggemateriale, er det visuelt uattraktivt, kjedelig og tørt. Faux etterbehandling og hånd troweling er populære teknikker for å legge til et snev av eleganse til vanlig murverk vegger. Enten prosjektet innebærer gjenoppbygging av eksisterende betongvegger eller nybygg, er det en overflod av faux teknikker og ferdiggjør farge, dybde og dimensjon.

  Andre artikkelen

  Hvordan bestemme kostnadene ved å ombygge en garasje
  Hvordan er toaletter laget?
  De beste lagringsideer for en liten mudroom
  Hvordan isolerer jeg en vegg til R23?
  Dekoreringsregler for bord og lampehøyder
  Hvordan kutte marmorplater
  Demonteringsanvisning for Black u0026 Decker Drill Chuck
  Hvordan bygge en garasje inn i et oppholdsrom
  Forskjellige takmaterialer
  Slik løser du brutte flisens benkeplater
  Slik remodeler du innsiden av et mobilhjem
  Interiørstøping Styles
  Hvordan velge lav VOC gulv for ditt hjem
  Hvordan installerer jeg en Oatey Shower Pan?
  Blomster for lange vaser
  Spraytech Tips
  Hvordan å forberede seg på å installere et utendørs boblebad
  Hvordan lage en peis i en stue planløsning
  Dekorere design ideer for små baderom
  Baderomsoppgraderingsideer