Tilpassede baderomsideer

Tilpassede baderomsideer  Enten du planlegger et design for et nytt eller eksisterende bad, er det alt avhengig av din personlige stil. Badet er en av de mest trafikkerte rommene i hjemmet, og bør gis like mye dekorativ oppmerksomhet som resten av hjemmet. Ta med badeplassen når du tilpasser badet ditt.

Hold det enkelt

Bruk av hvit maling og noen ekstra lys er bare en måte å få et mindre bad til å virke større. Ved hjelp av nyanser av hvit, som lys grå og lys beige, betyr det ikke at badet ditt skal være uten farger. Mal veggene hvite og lakk trimmen på en levende gul eller en havblå. Andre ideer til et større utseende bad inkluderer installere et glass dusjkabinett, et stort speil og noen innfelt belysning i nærheten av forfengelighet. Distrahere gjester fra den lille størrelsen på badet ved å legge til noen interessante og attraktive kontaktpunkter. Legg til noen kremplanter, små landskapsmalerier eller moderne designlamper.

Svart og hvitt

Gjør et bad se kult og unikt ved å legge til elementer som er kompakte, men tilbyr morsomme designordninger. Med litt tålmodighet vil du kunne finne disse elementene. Flytende baderomsrenner og vasker skaper en moderne følelse. De er svært allsidige og kommer i en rekke farger. Flytende vasker er store boller som hviler på en tradisjonell treverk eller en teller laget av samme materiale som bollen, de har forhøyede felger slik at de gir illusio n høyde. Mal veggene hvite og ha en aksentvegg som er hvit med flekker av sort; Legg inn interessante aksenter for å knytte det sammen, for eksempel en sylindrisk vas på vasken fylt med sølvabstrakt blomster og noen svart-hvite bilder på veggen.

Luksus

For et tradisjonelt bad, velg landstil møbler med treverk og belysning med en gul nyanse. Velg bronsehåndtak og knotter for skapdørene, eller lakk stålhåndtaket på de eksisterende skapene for å etterligne bronse. For belysning, heng en lysekrone over badekaret og swords på vinduene.

Hold det Interessant

Ha det gøy med ditt bad ved å finne merkelig formede vasker og badekar. Installer fargerike lys på gulvet under skap, vasker og toalett. Lag en psykedelisk følelse ved å installere gule lys i nærheten av skapene, aqua under karet og lilla i dusjen.

Andre artikkelen

Hvordan reparere Stucco Siding
Hvordan installerer jeg kan lyse mellom etasjer?
Bruk av Stepladders
Slik legger du fliser på sementgulv med lim i stedet for mørtel
Forbrukerinformasjon om strålende varme
Hvordan remodel bad med strålende gulvvarme
Handicapped-Accessible Home Building Plans
Hvordan Kontrakt Solar Installasjon
Hvordan reparere skadet gulv (laminat)
Southwestern Wall Art
Typer av baseboard varmesystemer
Sponplater Vs. Tre
Liste over Smart Home-funksjoner
Slik Strip u0026 Stain Kjøkkenskap
Slik beregner du arkvekt på MDF
Hvordan bygge en faux steinstolpe
Hvordan lage solar vannvarmere
Hvordan legge dusj gulvfliser
Typer av lydisolering
Cover eller Paint House Foundation Ideas