Sunroom Decorating Tips

Sunroom Decorating Tips  Solen er den temperaturkontrollerte havnen for avslapning, lesing og reminiscing. I dette plettfrie stuen med flott utsikt og lese bøker som ligger like ved, er det behov for lite annet enn en sunn fornuftstilnærming til d u0026 eacute; cor. Selve naturen i det tradisjonelle solrommet krever et ryddig rom, kanskje til og med sparsomt innredet. På grunn av sine reflekterende egenskaper er hvitt et av de aller beste fargevalgene til solsalen. Alt annet er tilfeldig, men må samarbeide, og danner en sammenhengende designplan forankret i glitrende lys.

Papasan Chair

Papasanstolen og fotstøtten er et godt sted å begynne med når det gjelder grunnleggende møbler . Disse stolene vevd av naturlige fibre er holdbare og komfortable, noen ganger en vanskelig kombinasjon for å finne i sitteplasser. Kled stolene jevnt. Velg en høyglanset floral chintz som har noen koordinerende stoffer. Bruk de koordinerende stoffene for puter og kaster. Kant hver i en liten piping for å låne et blikk av stilighet til designene uten å være altfor masete. Unngå ruffles hvor som helst når Papasan-stolen er den grunnleggende sitteplassen i solsalongen.

The Wood Plank Floor

Gulvbelegg til solrom trenger ikke å være dyrt eller koster uoverkommelig. En av de beste gulvløsningene til solhallen er treplankgulvet. Mal gulvet hvitt. Den hvite gulvet oppfordrer den visuelle hevingen av andre gjenstander i rommet som er blomstrete eller koordinater. Dette gjør at fargestillingene accentueres mens du forlater romets fargepalett. Unngå bruk av tepper. Velg naturfiberområdet tepper. Utfør en regel som krever at sko blir igjen i soldørsdøren.

Små glass toppede sidebord

Små glass toppede sidebord som ligger nær stolene, forbedrer det ryddige utseendet ytterligere i rommet. Disse edelstenene på et bord minimerer også bekymringen for utslipp og flekker. Finn en metallbase som kan tilpasses til bruk som bordbase. Se på eiendomssalg, loppemarkeder og auksjoner. En rask tørr børstebelegg med en allsidig maling i en koordinerende farge vil gi den ønskede effekten.

Tilbehør

Sjeldne er solsalongen som ikke ville bli visuelt forbedret med noen få familiefotografier riktig innrammet. Unngå store fotografier. Hold størrelsen liten, slik at rammene kan samles sammen på et enkelt bord. Led øyet oppover og utover. Over døren, legg en bukett med sommerroser bundet av raffia.

Andre artikkelen

Hvordan å redde tregulv gulv
Hva er en SMD LED?
Små baderomslayout ideer
DIY Dører og Låser
Gjør det selv Log Cabin Home Kits
Slik Stain Keramisk Gulvfliser
Slik bytter du teppe og ren sement
Metal Roofing Options
Cottage Front Door Decor Ideas
Metal Bird Cage Decoration
Forskjellige materialer for mobilt hjemskjørt
Hvordan få en naturlig kant på en pinehylle
Slik installerer du en ekstern dørbryter
Hvordan rive ned en vegg i et hus
Hvordan passer Badetteppe
Slik installerer du Mosaic Wall Tile
Luxury Kitchen Ideas
Hvordan identifiserer jeg en Drexel Dining Chair?
Slik bytter du en støpejerns toalettflens
Grants for en Storm Shelter