Slik installerer og forkorter faux tre persienner

Slik installerer og forkorter faux tre persienner 

1.

Bestem om blindsene dine vil bli montert inne i vindusrammen eller utenfor. For innvendig montering, fortsett til trinn 2. For utvendig montering, start med trinn 4.

2.

Plasser en av blindendene på innsiden av vindusrammen, nær toppen av rammen. Bruk en blyant til å markere minst to av brakets skruehull. Legg den andre braketten på motsatt side av vinduet og merk hullets skruehull. Legg et nivå langs en rette som strekker seg over merkene for å se om de er nivå. Ikke marker dem på nytt slik at de er nivå.

3.

Merk plasseringen av noen senterbrakett (e) på samme måte. For en enkelt senterbrakett måler du avstand mellom de to endebrakettene og finn senteret. Merk braketthullene på den plasseringen. For mer enn ett senterbrakett, plasser dem jevnt mellom endebrakettene. Fortsett til trinn 6.

4.

Legg pennene på en blind som skal monteres utenfor vindusrammen. Hold blind over rammen, senter den over vinduet. Legg et nivå på toppen av blinden for å sikre at den er i nivå. Bruk en blyant for å markere ytre kantene på sluttbrakettene og toppen av midtbraketten.

5.

Fjern ende- og senterbrakettene og hold dem mot de markerte stedene. Bruk en blyant å markere minst to skruehull i hver brakett.

6.

Bor pilothull gjennom alle blyantene, ved hjelp av boremaskinen med en 1/4-tommers bor litt installert. For en utvendig montert blind kan boret bare gå gjennom gips. Hvis det er tilfelle, bruk vegganker og skruer som er utstyrt med blinde, for å feste beslagene godt etter produsentens anvisninger.

7.

Fest den første endebraketten ved hjelp av skruer for å montere skruene som følger med blinde. Gjenta for den andre braketten og eventuelle senterbraketter.

8.

Sett blinde inne i brakettene og lukk brakettdørene 'slik at blinden ikke faller ut mens du blir oppdratt og senket. Senk blinden til lamellene kommer til vinduskarmen.

9.

Kortere blinden slik at den ikke faller under vinduskarmen, om nødvendig. Gjør dette ved å bruke en flate skruer for å fjerne pluggene på undersiden av bunnskinnen. Sett pluggene til side.

10.

Løsne knottene som holder blindestrengene på plass. Skyv lamellene av ledningen til du har en slat som er igjen under vinduskarmen.

11.

Bytt bunnskinne under blinde lameller ved å mate strengene gjennom hullene i skinnen . Hvis stringene har unraveled, vri endene deres og pakk dem med et stykke tape, og skyv dem gjennom skinnhullene.

12.

Slå en knute i enden av hver streng hvor den hviler mot bunnskinnen. Sørg for at blinden trekker seg ordentlig.

13.

Klipp de resterende strengene under knutene. Ta enden av strengen inn i bunnskinnen. Skyv støpselene tilbake i bunnskinnen.

Faux tre persienner har brede lameller og er vanligvis laget av vinyl, plast eller komposittmateriale. Et design på materialet gir det utseendet at persiennene er laget av tre, noe som gir huseiere et billig alternativ til ekte persienner. Installere og forkorte faux tre persienner er en enkel prosess. Du trenger bare noen få verktøy, og jobben er relativt enkelt, enten du monterer persienner inne i vindusrammen eller på utsiden.

Andre artikkelen

Slik installerer du fliser over tunge og groove gulv
Hvordan lage en ferdig kjeller
Hvordan legger jeg på OSB Facing?
Wooden Bookshelf Ideas
Slik bruker du en 3 lampe ballast
Slik legger du opp en benkeplate
Hvordan bygge treklemmer
Cedar Siding Installasjonstips
Leire vs Cement Takfliser
Hjelp meg til å designe et moderne kjøkken
Hvordan kan jeg Hang Glass Fishing Float Balls?
Hvordan velge en spjeld
Slik kobler du til et intercom
Step-by-Step Laying Slate Tile over en betongpute
Hvordan male utvendig keramisk flis
Slik installerer du Spray Foam
Ideer til barnehager
Billig Baderom Ideer
Slik installerer du Marble Tile on Steps
Slik installerer du Prefab Laminate Counter Tops