Slik installerer du toppmonterte persienner

Slik installerer du toppmonterte persienner 

1.

Klem på et toppfeste rett over sporet for ledningslåsen på vinduets blinde toppskinne. Fest en annen montering på to tommer fra den motsatte enden av toppskinnen. Klem på ekstra toppmonteringer mellom de to ender for større mini-persienner. Plasser tilleggsdelen jevnt mellom de to endefestene.

2.

Hold blindens øverste skinne mot toppen av den indre vindusrammen med frontkanten flush mot utsiden kanten av rammen. Lag et blyantmerke på rammen på begge sider av alle toppmonteringene.

3.

Trekk monteringene fra vindusglassene. Hold en monteringsbrakett på plass mot øvre vindusdeksel på blyantmerket posisjon og trekk blyantmerket gjennom skruehullene. Marker skruehullene i alle brakettposisjoner.

4.

Velg en borekrone med en mindre diameter enn brakettmonteringsskruene og fest den i en borekaks. Bor pilhullene i alle skruehullspennemerker.

5.

Hold monteringsbraketten på plass og sett inn monteringsskruene. Trekk skruene med en Phillips skrutrekker. Sikre alle brakettene til vinduet blinde som sådan.

6.

Fest valanklipsene på toppskinnen omtrent en tomme fra begge ender.

7.

Hold frontkanten på toppskinnen høyere enn bakkanten, og sett framkanten inn i krokene på forsiden av festebrakettene. Stikk bakkanten av toppskinnen opp i baksiden av brakettene til den klikker seg i låst stilling.

8.

Skyv valensplaten eller slats på klippene fra utsiden av ett klips og gjennom innsiden av den andre. Plasser valance-lamellene jevnt over forsiden av persienner.

Tips og advarsler

 • Fjern toppmonterte persienner ved å sette spissen av en skrutrekker gjennom sporene og under plastruten glir på monteringene over toppskinnen. Trekk oppover på skrutrekkeren mens du fjerner den fra sporet for å feste plastdysene åpne. Trekk baksiden av toppskinnen nedover og ta av fronten av skinnen for å trekke ned vinduet blind.
 • Vindugardiner er en økonomisk og rask løsning for vindusbelegg. Toppmonterte persienner støttes av braketter som installerer seg bak toppskinnen og er skjult bedre enn sidebrakettene. Toppkonsollene klemmer seg på oversiden av mini-blinde toppskinnen, og løsner holdet like enkelt. Alt nødvendig maskinvare for å henge blinde kommer med toppmonteringene for rask installasjon.

  Andre artikkelen

  Hvordan drepe mold vekst i ditt hjem og eliminere mugg lukt
  Hvordan måle et rom for tregulv
  Hvor langt skal bortsett fra skruene være på dekkplater?
  Slik installerer du en Metal Ridge Vent
  Ulike bygningsstiftelser
  Problemer med glidende hyller
  Western Bedroom Decorating Ideas
  Hvordan installere gulvbeslagene over tepper på glidende skapdører
  Hvordan å dekorere drapes
  Hvordan male en metall dusjkabinett
  Hva er et prefab hjem?
  Hvordan å skarpe kappetablettsagblad
  Slik bestemmer du kostnaden for å gjenoppbygge et hjem
  Slik bruker du Kontakt Cement til kryssfiner
  Hvordan dekorere med Warren Kimble Prints
  Hva er Percale?
  Hvordan lage fliser over krakket betong
  Vinyl sidesporalternativer
  Hvordan sette inn et romoppsett
  General Contractor Performance Bond Information