Slik installerer du Engineered Floors

Slik installerer du Engineered Floors 

1.

Få gulvet rent og tørt. Spre gulv lim sammen med en kant av gulvet, vekk fra inngangen (slik at du kan jobbe deg ut av rommet uten å gå på de nyopprettede brettene). Spred limet slik at det kommer ut omtrent to meter fra veggen, og kjører hele lengden på den siden av gulvet.

2.

Sett det første kurset på planker på plass ved siden av veggen, med de riflete sidene av tunge- og sporplankene vendt mot veggen. Sett shims hver få meter mellom brettene og veggen, med de tykke sidene av shims vendt nedover. Dette vil skape et «utvidelsesgap» som gjør at treet kan utvides med klimaendringer.

3. Legg hele første kurset. Klipp det siste brettet på miter så for å passe.

4. Sett de neste kursene på plass ved siden av den første, lås dem sammen på sidene, press dem tett, og skjære endeplankene etter behov. Arbeid deg over gulvet rad for rad, sørg for at endene av brettene ikke stikker opp mellom kurs. Fortsett til du ikke kan gå på grunn av sluttvegg.

5.

La platene sette seg over natten. Legg den siste delen av gulvet på samme måte som du la den første, stående på de tidligere lagt brettene. Bruk en bordsag til å kutte det siste kurset slik at det passer mot veggen med en 'frac14; Gulvkledning vil dekke hullene.

Konstruerte gulv har naturlig tre på topplaget, men under er et produsert komposittmateriale, noe som gir mer hardhet og ensartethet. En fordel med et konstruert tregulv over naturlig hardved er at ingeniørgulv ofte kan limes ned, i stedet for spikret. Dette er løsningen hvis undergulvet ditt er sement, sponplater eller noe annet materiale som ikke vil holde negler. Pass på at ditt spesifikke sett kan installeres med lim før du starter (emballasjen forteller deg).

Andre artikkelen

Dekorasjonsideer med Margarita Glass
Slik løser du Starburst i farget betong
Gode ​​malingsfarger for et Playhouse
Ideer og prosjekter for å dekorere barnas rom
Hvordan Reproduce Historisk Veggmalerier
Er Caulk eller Grout Better for Tub?
Slik monterer du en vask til en granitt benkeplate
Slik fliser du en uteplass
DIY Newel Erstatning
Hvordan lage Craft Lights
Wood Trim Components
Hjelp for Sap på trebjelker
Byggforskrift for baderomsbelysning
Hvordan velge Grout for Ceremic Tile
Hvordan bygge en veggkledning
Hva er Cove Molding?
Slik Lydisolert
Hva isolasjon å bruke i en garasje konvertering?
Hvordan påføre støping
Hvordan morter stein finér