Slik installerer du Allure Vinyl Gulv

Slik installerer du Allure Vinyl Gulv 

1.

Fjern gulvkanten fra perimeteren til gulvet med hammeren og sperren. Ikke bry deg. Legg den til side. 2. Legg den første raden med Allure vinylfliser sammen med startveggen, lås dem sammen i enden. Legg skiver mellom fliser og veggen, for å skape et rom som tillater gulvutvidelse. Legg alle de fulle flisene som passer.

3.

Mål plassen ved slutten av den første Rør med fliser. Bruk verktøykniven til å kutte en flis til størrelse, kjør kniven ved siden av en rettkant for å score den, og så snappe flisen. Legg den med kuttsiden mot veggen.

4. Legg neste kurs i flisene ved siden av den første bygningen i kurs. Start hvert kurs i den motsatte enden av rommet som forrige kurs, slik at endene av flisene ikke stikker opp mellom kurs. Lås fliser sammen ved sine lange kanter, skyv dem inn i en nedadgående vinkel, lås dem og slipp dem på plass. Klipp endene etter behov.

5.

Dekk hele gulvet. Klipp det siste kurset av fliser langsomt, slik at de passer mot veggen med et lite gap der (ca. sted, bruk hammeren og ferdig neglene, for å forsegle mellomrommene ved veggene. Spik trimmen inn i veggene og ikke gjennom gulvene.

Vinylfliser har alltid vært enkle å installere, men i dag er det ikke enklere å lime vinylfliser. Flisene låses sammen ved kantene for å danne overflaten av gulvet, uten at det legges noe på undergulvet, slik at du kan legge De over en solid, flatt overflate. Allure vinylfliser, av Armstrong, er avlange og formet til å ligne tre, med et patentert låsesystem.

Andre artikkelen

Hvordan bli kvitt milde på cellulær nyanser
Hvordan slår jeg et kjøkkenkrok Åpne kjøkken i en hule?
Kitchen Unit Ideas
Klær som ikke går bra med hvite lærredsko
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Solar Installasjonsopplæring
Raleigh Home u0026 Garden Show
Baby Nursery Wall Ideas
Hva er navnet på ballen på toppen av en flaggstang?
Sammenlign Vinyl og laminatgulv
Hvordan Kutte Aluminium Ekstruderinger
Kjeller DIY Remodeling
Hvordan å rengjøre et rom gummi mat
Dekoreringstips om maling inne i lysarmaturer
Slik bruker du Shoji-papir til en glassdør
Slik installerer du persienner i Vinyl Windows
Gjør det selv: Refinishing Antique Cottage Kjøkkenskap
Slik gjenoppretter du baderoms benkeplater
Hvordan beregne en takvinkel for konstruksjon
Slik Restrer Duette Shades