Slik bruker du Beadboard som et Kitchen Backsplash

Slik bruker du Beadboard som et Kitchen Backsplash 

1.

Mål veggplassen mellom benkeplater og veggskapene hvor du vil at beadboardet skal gå. Beadboardet vil se best ut når det passer fra bordplaten til bunnen av skapene. Mål både vertikalt og horisontalt, slik at du får en nøyaktig måling for en presis passform.

2.

Kjøp mengden beadboard som du trenger for å fylle ut det du har. Beadboard kommer i store 4 fot med 8 fot hardboard ark eller i massivt tre strips av varierende lengder. Hvis du farger beadboardet ditt, kjøp de massive trebåndene. Hardboard er billigere enn massivt trebånd og er ideelt når du skal male beadboardet. Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe massivt trebånd og male dem også.

3.

Flekk eller maler beadboardet ønsket farge. Fordi du bruker denne beadboard som backsplash, er det viktig å sette en polyuretan topplakk over hva som helst du velger. Dette vil bidra til å beskytte overflaten mot sprut av mat og væsker og vil gjøre det lettere å rengjøre.

4.

Klipp beadboardet til målingene du tok tidligere for bakplaten, og installer den på veggen. Det er best å bruke en neglpistol til å sette bølgen opp slik at du ikke ser store spiker eller skruehull. Skyt neglene mellom sperene i perlene, der de forblir usynlige.

Beadboard-paneler har en ribbet utseende og passer sammen med et tunge-og-sporet felles system. Beadboard kan enten være farget, malt eller antiqued, avhengig av utseendet du skal på; så det er lett å matche fargen til andre biter på kjøkkenet ditt. I tillegg kan beadboard også gjøres for å passe inn i hvilken som helst kjøkkenstil som tradisjonell, landlig eller moderne fordi den kan gjøres ferdig på flere måter. Beadboard gjør en perfekt backsplash fordi den legger til mye tekstur og karakter til rommet og kan kuttes til bestemte målinger.

Andre artikkelen

God belysningsteknikker
Hvordan slipebåndene er laget
Hvilke malfarger er best for et barns barnehage?
Hvordan rengjøre Cement Residue From A Wet Saw
Pocket Door Guide
Hvordan dekorere med monterte hjortegribere
Hvordan lage en låve inn i et hus
Slik installerer du en innerdørsenhet
Slik konverterer du ditt hjem til solpaneler
Garage Workshop Ideas
Tørrvegg Finish triks
Hvordan bygge en arbeids skorstein for en miniatyr hytte
Slik kobler du et badekar og dusjrør
Hvordan å effektivt male et rom
Hvordan Estimere kostnaden for å bygge en garasje
Hvordan å refinfinere tre skap
Hvordan å lette en gel flekk på en glassfiber dør
Hjemmekino løsninger for 13 'X 13' Room
Stained Concrete Instruksjoner
Slik bøyer du en baseboard