Romantisk Rustikk Soverom Ideer

Romantisk Rustikk Soverom Ideer  Dekorere valg som maling farger, møbler stil, lyskilder og tilbehør ikke bare bestemme visuelle inntrykk soverommet ditt, de kombinerer også for å skape en sanselig stemning som påvirker hvordan du føler når du bruker tid der. Bland romantisk og rustikk innredning for å forvandle soverommet til en enkel og avslappende, men likevel avslappende, retrett som passer for alle kjønn.

Pre-Raphaelite Art

Heng en stor utskrift av et stykke klassisk pre-Raphaelite-kunst med en myk, romantisk palett og en vakker natur. Vurder 'Hylas og nymferne' eller 'The Lady of Shalott', begge av John William Waterhouse. Monter stykket i en tre ramme skåret ornately men ikke malt, bare farget og lakkert, til subtly juxtapose raffinement og villighet. Plasser kunsten på veggen overfor sengen. Heng et unframed ovalt speil på veggen over sengen, både som reflekterer kunstverket og fremkaller den speillignende overflaten av en innsjø.

Tree Bed with Canopy

Lag en natur-inspirert rustikk, romantisk baldakin for sengen din med tregrener. Kjøpe eller lage fire kraftige tørkede tregrener av omtrent like lengde med alle blader og bark fjernet. Klipp de tykke ender av grenene flatt slik at de kan stå oppreist. Fest en gren til hvert hjørne av sengerammen. En GoodHousekeeping.com artikkel om innredning av master bedroom foreslår 'romancing rommet' med en himmelseng drapert med en gauzy baldakin. Tilpass denne ideen ved å drape en lengde av diaphanous stoff mellom de øvre delgrenene til hver tregrense, og danner et gauzy rektangel i luften rundt sengen. Fest endene av hver stofflengde til tregrener med liberale anvendelser av varmt lim. Vri små hvite lysstråler i grenene hvis du liker juletreet.

Vask Basen

Sett opp et rustikt, romantisk arrangement med en gammeldags servant på toppen av et peelingmalet skap eller side bord. Mens du sannsynligvis vasker ansiktet ditt i masterbadet, kan du fortsatt betale hyllest til de dagene da folk holdt kasser med vann i soverommet for å skylle ansiktene sine om morgenen. Stack monogrammed, vintage hvitt sengetøy ved siden av en enkel avkjølt basseng og en krukke med et arrangement av friske blomster. Alternativt kan du installere en hvit porselenvaske med en antikk håndpumpe, komplett med pumpehåndtak som kranen, og ta inspirasjon fra en CountryLiving.com artikkel om 'Farmhouse Style.'

Andre artikkelen

Verktøy som trengs for keramisk flis
Slik legger du flytende tregulv
Slik installerer du Masonry Anchors
Slik måler du området til firkantede føtter
Innredning og sommerfugler
Alternative oppvarmingsalternativer for hjemmet
Slik lagrer Hage Gul Squash på telleren
Slik løser du trykksprekk i gips
Slik installerer du en Tile Edge Backsplash
Slik forsegler du naturlig stein
Hvordan lage et rom for moro skyld
Maleridéer for vegger med stolskinner
Instruksjoner for en bomløft
Gratis Interiør Dekorasjon Spill
Hvorfor kalles det en unbrakonøkkel?
Slik installerer glassfiberisolasjon
Dekorative ideer om hengende TV over peis
Hvordan å planlegge badstuen
Informasjon om en dørkvern
Hvordan måle trapper: Hvordan bygge utendørs trapper