Om Romantisk Country Decor

Om Romantisk Country Decor 

Rom

Hvit eller pastell nyanser gir ofte et bakteppe for det romantiske landet rommet. Myke vindubehandlinger, antikke kunstverk og utsmykkede speil, noen ganger malt, legg sjarm til veggene.

Møbler

Møbler i det romantiske landet hjemme er ofte antikke, med en blanding av stilarter, fra viktorianske eikebiter til malt og ubehagelige primitive valg.

Stoffer

Blomstervarer har en sterk tilstedeværelse i romantiske landrom, da deres farger kan utfylle myke nyanser på vegger, og deres feminine mønstre gir mild dybde til et rom. Ifølge Artsparx.com er blonder, gardiner, dyner og mønstrede sengetøy mykhet og komfort til hjemmedekorasjon.

Dekorative gjenstander

Tekopper, glassglasskolleksjoner, sølvbiter og antikke flasker er alle gjenstander som romantiske landentusiaster samler og vise på bordplater og hyller, foreslår Country Home.com.

Detaljer

Sensoriske detaljer skaper stemning. Ifølge 'Victoria Magazine', inspirerer lysene til et varmt humør og gir en myk glød til et romantisk landrom, men sørg for å holde dem borte fra stoffer. Blomster legger duftende skjønnhet, mens speiling blomstermotiver i innredning. Romantisk land er en eklektisk dekorativ stil som inkorporerer en rekke påvirkninger, fra viktoriansk til engelsk land. Et romantisk land rom kan fremkalle hytte sjarm, feminin eleganse og våningshus komfort. En innlevet følelse til slutt triumferer over formalitet, forklarer Artsparx.com.

Andre artikkelen

Hvordan lage en svalehale felles
Hvordan riktig Seal Vinyl Retrofit Windows
Når fliser en vegg, hvordan passer du på den elektriske dekselet?
Hvordan kutte et betonggulv
Hage Nursery Temaer
Hvordan bygge et nytt hus for å se gammelt ut
Hvordan å bremse band sagbladene
Forskjellen i Contemporay u0026 Modern Decor
Fakta om asbest fjerning
Forskjellen mellom laminat og tre
Hvordan lage loggmøbler og tilbehør
Hvordan lage et gårdshus
Hvordan spare penger på et bad remodel
Slik installerer du et vinylgulv over betong
Slik fjerner du limt keramisk flis
De beste materialene å henge gardiner med gardinringer
Installasjonsteknikker for Cement Fiber
Hvordan bygge og dekorere en frokostbar
Middelhavet stil hus planer
Slik setter du en drenering i et plastrør