Moderne Teen Room Ideas

Moderne Teen Room Ideas  Alle vil ha plass til å ringe sine egne, og tenåringer er ikke noe unntak. Dessuten gir et soverom dekorert av tenåringen hennes følelser av uavhengighet og selvstendighet og et tilfluktssted fra stress. Helse- og sikkerhetsspørsmål oppstår imidlertid når foreldre vurderer moderne tenåringsdagsideer. Forskning tyder på at foreldre må tenke på mer enn maling, plakater og sengetøy når de hjelper en tenåring å dekorere.

Rombruk

Fordi en ungdoms soverom er det eneste stedet som bare tilhører ham, trenger rommet å Vær mer enn bare et sted å sove. Ta med en studieplass med et skrivebord og god belysning, et område for å slappe av med venner og mye lagringsplass. Forvandle sengen selv til et innbydende uteplass med store puter, forvandle det til en sovesofa eller en sofa. vurdere å bruke en dobbeltseng eller queen size-seng som kan bli en gjesteseng etter at tenåringen din forlater huset. Legg til en komfortabel overdimensjonert stol hvis rommet tillater det. Stabilt lagringsplass, underlagsplass og en rekke hyller er alle gode alternativer. (Referanse 1)

Farger

Tillat tenåringen å velge alle fargene og innredningene innenfor et sett budsjett og forståelse for risikoen og fordelene ved ulike fargevalg. La tenåringen vite om fordelene som søvnhelgen Helene Emsellem sier oppstår når rolige farger brukes i et soverom; Emsellem forteller tenåringer at studier har vist at søvn hjelper hjernen med å beholde informasjon og er en effektiv studieteknikk. Tillat tenåringen å velge lyse aksenter for rommet, men begrense den pitch-black eller sjokkerende oransje til små områder. Bruk hva Emsellem sier er mer beroligende farger for å male vegger, som blues, greener, brunbrun eller lys gul. (Referanser 1 og 2)

Sove

Ifølge en National Public Radio-rapport i 2007, hjelper 'Tenåringer med fred,' og 'rdquo; to tredjedeler av alle tenåringer har flyttet til senere søvn ganger, og noen ganger får de sove om morgenen. Dr. Emsellem rapporterer at tenåringer trenger 9 u0026 frac14; Timers søvn for å fungere optimalt. Hun anbefaler foreldre å oppmuntre tenåringer til å ta fjernsyn og datamaskiner ut av soverommet. Ensellem anbefaler beroligende musikk for å oppmuntre søvn- og lysterapi med produkter som et lyst lys visir for å signalisere hjernen at det er om dagen om morgenen.
Alto Medical Foundation støtter Emsellems anbefaling for å holde TVen ut av en tenårings soverom. De nevner mange negative effekter som oppstår når barn i alle aldre ser for mye TV. Blant effektene er mindre vokabularier og lavere testpoeng, vanskeligheter med lesing og økte sjanser til å bli overvektige eller engasjere seg i voldelig oppførsel. (Referanse 3)

Andre artikkelen

Epoxy betonggulv og kjæledyr
Handicapped Krav til Toaletter
Hvordan holde prisene lave når man bygger et hus
Dekorative ideer og tips
Krav til brann sprinkler
Utvendig Maling Farge Ideer Med Kalkstein
Vinduebehandlinger for en jente s soverom
Hvordan lage interiør shutters
Hvordan bygge en Geodesic Dome House
Ideer til kjøkkenfliser
Hva kan du gjøre om rør som stikker gjennom ditt takloft?
Slik henger du en magasinhylle for hjemmet
Hvordan bygge en handikapprampe for inngangsdøren
Slik sikrer du betongssikkerhet
Kjennetegn ved Pennsylvania Bluestone
Hurricane Vase Centerpiece Ideas
Hvordan bygge en vanntett kjeller
Bambusveggdekorasjoner
Innebygd Peis Ideas
Slik installerer du 4-i-4 innlegg på en dekk