Kitchen Desk Ideas

Kitchen Desk Ideas  Amerikanerne bruker kjøkkenene sine til mer enn bare middag. Det har blitt familiefestestedet i de fleste hjem, hvor barn gjør lekser, samtaler foregår og måltider er forberedt. Det er også hvor foreldre, som jobber hjemmefra, tar vare på virksomheten. Et kjøkkenbord er avgjørende i mange moderne boliger, og det finnes en rekke variasjoner på dette møbelet. Datamaskiner kommer ofte med kjøkkenoppsettet.

Konvensjonell skrivebord

Sett et konvensjonelt skrivebord på kjøkkenet ditt som ikke er festet til benkeplater eller andre møbler på kjøkkenet ditt. Dette skrivebordet kan kjøpes eller tilpasses for å koordinere med din eksisterende kjøkkenstil og design. Det kan opprettes med en topp som ligner på de eksisterende benkeplater. Oppsiden av dette alternativet er at det kan flyttes hvis du omarrangerer kjøkkenet eller trenger mer plass til en fest eller samling.

Secretaire Desk

I mer formelle kjøkken, betrakt et sekretærbord. Dette skrivebordet er et antikke stilstykke, med en dråpe åpen overflate for skriving, åpne rom og uttrekkslister. Flere formelle sekretærbord inneholder glassskap på toppen av skrivebordet og ekstra hyller. Dette skrivebordet kan plasseres på en motsatt vegg fra kokkstasjonen eller i nærheten av skapet hvis den er tilpasset med samme tretype.

Bordtennisbord

En skrivebord er bare et skrivebord som er en forlengelse av din eksisterende teller. Når et nytt hjem er bygd, er dette lett lagt til som en forlengelse av eksisterende benkeplate. Skrivebordet er skilt fra kjøkkenet ved skuffer og kanskje en regning og postsamler på skrivebordet. Med dette alternativet kan barna lage lekser, og mamma kan jobbe med nødvendigheter i hjertet av kjøkkenet.

Innebygd skrivebord

Et innebygd skrivebord er møbler som er bygd med eksisterende kabinett. Et innebygd skrivebord kan være et hjørne skrivebord i kjøkkenkroken eller et skrivebord som er noen inches lavere enn resten av benkeplaten. Det innebygde skrivebordet inkluderer ofte skap og hyller over skrivebordet for bøker, papir, skrivere, etc. som er nødvendige for kontorbruk.

Andre artikkelen

Slik kobler du to takvifter på samme krets
Hvilken måte å legge på gulvbelegg?
Gjør-det-selv betong veranda gulv
Hvordan kutte fliser og installere en flisbelegg
Hvordan bygge en mantel
Hvordan bygge falske palmer
Slik fjerner du baseboards før du installerer keramisk fliser
Drill Safety Rules
Slik kjøper du maskinverktøy
Slik setter du gipsvegg over Cinder Block
Kan jeg bruke laminatgulv til en benkeplate?
Slik bruker du C-klemme til løfteutstyr
Slik installerer u0026 amp; Fullfør tregulv
Cottage Style Decor Ideas
Hvordan vurdere Miter Saws
Skruetyper for kryssfinerunderlag
Hvordan lage min kjøkkenskap se ny igjen
Effekten av glassfiberisolasjon på hjernen
DIY Drop Ceiling
Hvordan lage en kunstig bonsai