Innredning av mobile hjem

Innredning av mobile hjem 

Mal

Mal dine vegger lys, friske farger. Husk at mørke farger alltid gjør et rom se mindre, så gjør ditt beste for å styre vekk fra dem. Prøv å male soverom en lysegul, dempet grønn eller lyseblå farge. Lignende fargeskjemaer fungerer også godt for de viktigste oppholdsområdene. Men hvis du vil krydre det litt, kan du prøve å bruke dristige, rike farger med komplementerende tilbehør som et kaste-teppe, puter, lamper, friske blomster, gardiner eller et teppe. Betterbudgeting.com foreslår fargekombinasjoner som 'tranebær og sennep ... eller mosegrønn og gylden gul.'

Paneling

Ikke fortvil hvis mobilhuset ditt kom med den dystre, utdaterte trepanelet som så mange mobile hus eiere klager om. Prøv å male det til en myk krem ​​eller off-white farge. Vær imidlertid oppmerksom på at du trenger en eller to lag primer før du gjør en så dramatisk fargeendring.

Vertikale paneler Strips

Et annet vanlig problem med mobile home decor er stripene av tre som dekker hjørnene hvor to vegger går sammen. Hvis du er villig til å sette arbeidet inn i det, kan du eliminere disse ofte uattrakterende brikkene ved å fjerne dem og lukke hullene med fellesforbindelse og en kittkniv. Hvis du har problemer med å danne et attraktivt hjørne med leddforbindelsen, bør du vurdere å bruke stoffet for å strukturere de omgivende veggene. På denne måten får du et friskt utseende, og ingen vil legge merke til om hjørnene dine ser litt grovt ut.

Lys

Rikelig lys hjelper selv de mest trange romene ser lyse, luftige og innbydende ut, så få mest mulig ut av din vinduer og lysarmaturer. Prøv å bytte ut persienner med rene, hvite gardiner for et nytt utseende som gir rikelig med solskinn. Bytt ut noen utbrente lyspærer. Når du kan, slå av lysrørene og bruk mer kreative kilder til lysmonterte lys på veggen, heng japanske lanterner eller plasser varme gulvlamper gjennom hele rommet.

Kjøkken og baderom

Lys opp kjøkkenet ditt ved å bytte ut mørke skapdører med glassrammer. For vaskeskap, prøv å fjerne dørene og bruk et gardin i stedet. Du kan gjøre at ditt bad ser større ut ved å bytte mørk gulv med lyse fliser. Prøv å forstørre rommet med speil også. Faktisk kan speil og lyse malerier forsterke plass i alle mobilhytteens rom.

Møbler

Ikke kast bort plass med store, store møbler. Bruk en lettere, nedsenket sofa og noen matchende stoler. Møbler med buede linjer bidrar også til å bryte opp den geometriske følelsen som mobilhytter kan ha en tendens til å ha.

Seng

Splurge på sengen. Mens du kanskje ikke har plass til en gigantisk seng i ditt lille mobile hjem soverom, Ikke vær redd for å ha massevis av attraktive sengetøy, tepper og puter. Dette bidrar til å legge til høyde og dimensjon i rommet. Den begrensede plassen og uvanlige byggingen av et mobilhjem kan ofte gjøre det vanskelig å dekorere. Men å vite hvordan du kan dra nytte av potensielle dekorere fallgruver kan hjelpe deg å slå ditt overfylte mobilhjem til et varmt og innbydende fristed. Tenk på noen forslag når du er klar til å dekorere eller pusse opp.

Andre artikkelen

Hvordan produseres plater?
Slik installerer du Sheetrock rundt en dusjenhet
Definer et OSB-styre
Kitchen Backsplash Painting Ideas
Slik rammer du innvendig Windows
Hvordan bygge en stiftelse for New House Construction
Wall Farge Ideer for en Blå og Hvit Soverom
DIY Dørramme
Slik installerer du et flislagtak
Måter å isolere vegger
LEED sertifiseringsalternativer
Hvordan henge en Kina kabinett lys
Hvordan å boble baderomsfliser for en dusj
Hvordan få rommet ditt til å se ut som innsiden av det svarte perleskipet
Hvordan bli med to soverom
Slik legger du gulvflis på et bad
Hampton Bay Remote Installasjonsinstruksjoner
Typer av peiser
Hvordan dekorerer jeg et interiør peis mantel?
Hvordan gjenopplive plast badekar