Ideer for hengende gardiner

Ideer for hengende gardiner  Den rene gardinen kan være lagdelt med en annen ren, brukt under et annet vindues dressing eller brukt helt alene. For de applikasjonene når det rene panelet er hengt under et annet vindu, kleber den maskinvaren som kan brukes, ganske begrenset. Unngå å kaste bort verdifulle budsjett dollar. Bruk aldri utførlige eller spesielle effektstenger under en overdrap. Imidlertid er den spesielle effekt-maskinvaren veldig i orden for en ren eller en ren montert alene. Ofte vil valget av maskinvare kombinert med den rette utformingen for det rene stoffet maksimere den visuelle effekten av ikke bare vinduet, men en hel vegg.

Den flat fire-tommers stang

Den flate fire-tommers draperiestangen ble introdusert på vinduet dressing scenen i begynnelsen av 1990-tallet og er fortsatt i bruk nå. Det ble først introdusert som en allsidig stang som tillot en fin utsikt over toppen av et vindu dressing uten å bruke ublu beløp for kostbare finish som en cornice bord eller lambrequin. Stangen ble et øyeblikksslag. Bruken av denne stangen går hånd i hånd med et trippel fylt rent panel. Planlegge gulvlengde-skiver for bruk med denne stangen for å unngå ineffektiv fordeling av den visuelle balansen som stangen naturlig gir.

Flat to-tommers stang

Den flate to-tommers stangen brukes best alene med sheers som stopper ved vinduskarmen. Tredobbelt fylde i ferdig bredde er regelen for sheers montert på denne stangen. På vinduer som er mindre enn 48 tommer i bredden, kan stangen stables på dobbel eller tredoblet måte. Den stablede installasjonen gir et unikt utseende av vakre samlinger som bare oppnås med denne stangen. Stangen tilbys også i et fjærspenningsarrangement for montering av skiver inne i vindusrammen. Bruk denne typen installasjon med to-tommers stang hvor minimalisme er nødvendig i vinduet.

Dekorativ messingstang

Det er vinduer som krever svært lite dressing på grunn av arkitektoniske accoutrements som omgir eller deler veggplass med vinduet. I disse situasjonene er en rekke dekorative stenger med skjult traversmekanisme det mest logiske valget. Opprettholde den ferdige tredoble fullstanden for sheers med den dekorative messingstangen. Mindre fylde ser upassende ut med en så elegant stang.

Dekorativ knott

Veggmonterte dekorative knotter brukes med rene paneler med fri formkonstruksjon. Denne typen maskinvare brukes på vinduer som ikke krever en total dressing. Dermed er konstruksjonen av panelet enkel og krever ikke noe mer enn store mengder stoff i en enkelt lengde. Monter disse dekorative knappene direkte inn i veggen uten en stang. Installer knapper på like avstander fra hverandre litt over toppen av vindusrammen og rett forbi hvert hjørne. Legg renen i full lengde over knottene. Vik og knytt ren til hver knott som arbeider fra senterknappen i hver retning. Oppnå det beste utseendet ved å la stoffet naturligvis falle i svake swoops mellom hver knapp.

Andre artikkelen

Slik Tile Around A Soaker Tub
Hvordan oppgradere og remodel en murstein peis
DIY: Takstjerne
Hvordan legge Tumbled Travertin i et bad
Hvor langt fra bakken bør familie rom gardiner bli hengt?
Hvordan Finne Interiøret i en frittliggende garasje
Slik reparerer glassfiberstiger
DIY Aluminium Cutting
Hvordan installere vevde persienner på franske dører
Belysning for spisestuen
Ideer til å dekorere gavekruk
Slik kasserer du malekassene trygt
Slik holder du plast til tre
Hvordan tette laminatgulv
Septisk systemfjerning
Slik bytter du underlag
Nyfødte Baby Room Ideas
Hvordan Blacktop og Refinish en kjørebane
Hvordan håndverket med Hickory Nuts u0026 Pods
Morsomme ideer for å male kjøkkenbordet ditt